Vad är Polymer Clay?

Polymer är lera ett skulptera förening gjord av ett material som kallas polymer polyvinylklorid (PVC). PVC är en syntetisk plast och innehåller ingen naturlig lera ingredienser. Detta PVC lera finns i olika märken och säljs i block som ofta kallas barer. Det finns många olika färger av stolpar i lera säljas i hantverk och butiker konst. Konstnärer, hantverkare, och barn använder både olika tekniker för att producera en rad olika projekt polymer lera.

Polymer lera kan skulpterade, rullad eller skurna till innan det bakas i ugn på låg värme, upp till ca 275 ° Fahrenheit (135 ° Celsius) för att härda den. Bakning detta syntetisk lera gör det fast nog så att den inte går sönder. Artister skulptera leran till figurer som kan vara abstrakt flerfärgad figurer eller nyckfulla karikatyrer av människor eller djur. Smycken konstnärer skapa vackert detaljerad pärlor och hängen från polymer lera.

Smycken är ett mycket populärt objekt för att göra denna lera. Polymer lera smycken projekt begränsas bara av fantasin, eftersom materialet är så lätt att rulla och böja till pärlor, hängen, stift brosch, och skulpterade former för halsband och örhängen. Polymeren materialet kan också användas för att skapa smycken, magneter, viktiga delar kedja, Stakes växt, slagklippare tårta och många fler saker. att göra enkla pärlor, polymeren lera rullas till bollar. Dessa former placeras sedan på en metall eller trä på spett för att skapa ett hål i centrum att bilda pärlor. Flower skulpturer, såsom rosor, kan skapas från leran genom att först rulla ut en lång tub av materialet. Därefter kan sektioner skäras med kniv för att göra kronblad. Varje kronblad avsnitt kan vara något långsträckt och arrangeras runt andra kronblad att bilda en ros form.

Två av de mest kända märken av polymer lera Fimo ® och Sculpey ®. Fast och mjukare variationer finns inom de många polymer modellering lera varumärken. Förutom vanliga färger, är leran säljs i många olika ytbehandlingar såsom Pearl, sten, metall och genomskinlig. Polymer typer av modellering lera också kan målas eller har glitter, metallic folie och andra beläggningar till.

Tool satser för skulptering det syntetiska leran kan köpas i hantverk eller affärer konst. Uppsättningar av lera och verktyg förpackade tillsammans är också tillgängliga. En polymer lera konst som för barn brukar anges de föreslagna tiderna för att skapa projekt. Några av de apparater avsedda för yngre barn hör formar fylla med lera för att skapa djur eller andra figurer som barnen kan dekorera efter vuxna baka och kyl hantverk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.