Vad är Oxford Cloth?

ett varaktigt alternativ har Oxford trasa varit en stapelvara i kläder som nu är på väg till andra typer av applikationer. Här är några bakgrunden till skapandet av Oxford tyg, samt exempel på hur tyget kan användas. som ursprungligen gjordes för bara bomull, använder Oxford trasa en varp att man kombinerar två fina trådar som vävs tillsammans för att skapa en korg väva mönster som är robust men ändå kan hålla tyget att andas. I själva verket blir materialet sitt namn från den term som definierar den process som kallas Oxford väva. Det spinn av glödlamporna ger en känsla som är smidig vid beröring utan att silkeslen. Idag är Oxford tyg inte bara tillverkade av bomull. Polyester och rayon kan införas för att göra en syntetisk blandning som är idealisk för casual skjortor, den traditionella nertryckt Oxford skjortor som är en perfekt medelväg mellan casual och Dressy, promenader shorts, och ett antal andra fritidskläder ex.

Tillsammans med lång och kortärmade skjortor, har Oxford tyg börjat få ett genomslag runt hem. Som en stabil lösning, är Oxford duk ett idealiskt material att använda för fönster behandlingar i barnens rum, samt påslakan, Shams kudde och väggbonader. Oxford duk kan också vara ett billigt material att använda i byggandet av skärmen paneler som passar över en träram. Maskintvättbar, Oxford duk är ett lätt tyg att upprätthålla, och tenderar att hålla sin form. Resultatet är husgeråd som kräver lite eller ingen strykning efter att ha gått igenom tvätten processen. En innovativ användning av Oxford tyg i dag är för väggbeklädnad. Ljuset väva i tyget gör det idealiskt för att absorbera flytande stärkelse. Använda delar av Oxford duk som har dränkts i stärkelse, tillämpa avsnitt till rena väggen och smidig med en tapet borste. Vad gör användningen av Oxford tyg så attraktivt är att materialet kan köpas i bulk och lätt tas bort när en förändring är önskvärt. Personer som är leasing eller uthyrning av en boyta kan använda Oxford tyg som en lösning att införa färg i ett rum som inte är permanent. Materialet kommer helt enkelt dra bort väggarna lätt, och en snabb tvätt kommer att avlägsna alla spår av stärkelse rester.

Som en väv som är bekväm att bära under avslappnade och företag tillfälliga lösningar, såväl som ett billigt sätt att skapa ett uttalande i ditt vardagsrum, Oxford duk ett utmärkt val. Som Oxford duk gör ytterligare inbrytningar heminredning, kommer kreativa människor komma fram med ännu fler användningsområden för denna mångsidiga materialet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.