Vad är Liquid Latex?

Flytande latex, även känd som Body Paint, är en typ av specialeffekter makeup som används för att simulera hud. Ingredienserna i flytande latex innehålla naturlatex, vatten, ammoniak, dimetyl tiuram disulfide och zinkoxid. Det används som färg och ger en sömlös utseende. Denna produkt används i filmproduktion, med sport fans och för Halloween kostymer.

Gummi färg är den bästa formen av kroppens färg, eftersom den inte innehåller några petroleumprodukter. Detta innebär att det inte kommer att täppa till porerna och huden får svettas som vanligt. Tyvärr har många människor är också allergiska mot latex, och kommer att uppleva en allvarlig reaktion på produkten. Du kan få ett liknande utseende med vit lim, utan den allergiska reaktionen.

Body Paint fungerar genom att hålla i sitt flytande tillstånd tills den används. Det tillämpas av pensel eller svamp och botar vid kroppstemperatur. När den torkar, i cirka fem till tio minuter, krymper det cirka tre procent, vilket ledde till passar som ett andra lager hud. Torkningen kan påskyndas med hjälp av hårtork. När applicera flytande latex, rekommenderas att ta bort hår genom att raka eller använda en produkt som Nair ®. Det kommer att rensa upp mycket enklare och mindre smärtsamt. Detta bör ske tidigast 24 timmar före ansökan, eftersom din hud är mer mottaglig för irritation efter hårborttagning.

Verkställ kroppen färg till ett mycket litet område för att testa för en allergisk reaktion på produkten. Om ingen reaktion kan iakttas efter flera timmar, tillämpa flytande latex till önskat område. Gör det möjligt att bota i femton minuter mellan varje extra lager. Det tar tre till fyra lager för att uppnå full effekt av falska hud. Generellt tar det en Quart (0,95 liter) för att täcka en hel kropp, från topp till tå.

Borttagning av flytande latex är mycket enkelt. Den naturliga kroppen oljor och svettning lyft latex upp och bort från huden flera timmar efter den ursprungliga ansökan. När det blir dags att ta bort latex är det skalade bort och huden tvättas på vanligt sätt.

Det finns många specialeffekter som kan uppnås med tillämpningen av flytande latex. De omfattar nedskärningar, rynkor, tjocka sår och brännskador. Glitter effekter kan också läggas till gummi måla. Du kan hitta många idéer om hur man ansöker gummi online Body Paint eller hos din lokala bokhandel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.