Vad är Hem Tape?

Hem band är en typ av smältsäkringar lim som är avsedd att användas för hem och ta på kläder. Använda hem band är relativt lätt, och det kräver mycket mindre arbete än att skapa en traditionell hem, vilket gör det lockande för vissa konsthantverkare och kostym beslutsfattare. Många tyg och sömnad butiker leverera bära hem tejp, och produkten kan också beställas via specialitet återförsäljare. Om du vill använda fåll tejp, människor att förbereda ett plagg för fålla som de normalt, testa längden, skär överskott längd, märkning den och sätter den. Men innan fåll viks över och fäst, är hem tejp halkade inne. I stället för att sy fåll är hem pressas med ett varmt strykjärn som aktiverar lim i midjan bandet, dra hem tillsammans och skapa en snygg, skarp hem.

För folk har bråttom att göra en hem, kan hem tejp vara mycket bekvämt, så att de snabbt hem ett plagg. Hem band kan också användas för att göra ett tillfälligt hem, där hållbarheten är inte lika viktig, varför det tilltalar vissa kunder. Vissa företag design ens hem tejp för att kunna tas ut, vanligtvis genom att vara uppvärmd eller kokt, så att fållen kan återställas om de inte är tillfredsställande. Förutom att användas för att göra en ny fåll, kan hem tejp också användas för att reparera en lös fåll. Många fållar börjar tappa maskor i hög stress områden över tiden, och nedtill tejp kan användas för en snabb reparation att säkerställa att lösa maskor inte håller reda ut, eventuellt orsakar hela fållen att falla sönder. Vissa använder också hem tejp ta plagg i, att skapa snabba och smutsiga pilkastning med hjälp av fåll tejp. kan Hem tejp också användas för att hålla en fåll tills någon har en chans att sy ihop det. Detta gör konsthantverkare att testa en fåll innan stänga den genom att sy den på plats, och det kan bidra med hala och tunga tyger som har en tendens att dra sig ur plats när de är sydda, eftersom hem kommer att vara fast hållas medan materialet är sytt tillsammans.

Hem band finns i olika bredder, lämplig för fållar av olika storlekar, och dessutom finns i olika styrkor. Det är viktigt att använda rätt fåll bandet med rätt tyg, så lätta hem band avsedda för tyger som bomull eller silke kommer inte hoppfull med tunga tyger som manchester eller brokad. Bredden är också en viktig faktor, eftersom man inte vill hem tejp för att sticka ut, eventuellt repa bäraren av ett klädesplagg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.