Vad är Grommets?

När människor hänvisar till Grommets , menar de antingen ett hål i material som är förstärkt med en hård ring oftast gjort av metall eller plast, eller de menar ringen själv. Ordet Genomföring härstammar från det gamla franska ordet: gromette , vilket kedja som förbinder ändarna av lite, från gourmer, tygla. Om du någonsin varit camping, du vet vad en Grommet är, det Grommets är ringarna där du kör tältet pålar i marken. Du kan också se enkla exempel på Grommets om man tittar på en kommersiell Tarp används för att täcka utemöbler, bilar, båtar eller vedtravarna. Flesta presenningar har Grommets installerat runt kanterna så att de kan förankras med rep eller snören för att hålla tarp från fladdrande runt i vinden.

Grommets kommit i otaliga storlekar, även om de i allmänhet runda. Deras främsta syfte är att stärka området kring ett hål skärs i någon typ av tyg eller plast. Genom att föreskriva att förstärkning, det Grommets undanröja eventuella nötta eller skär igenom i hålet när linor eller kablar är träs genom, vilket gör att användaren enkelt kan fästa tyget till något annat, t. ex. ett träd.

upphängning, även ibland kallas öljetter, är användbar för dem vardags, men de används också som mode uttalanden. Lace-up skor är ett perfekt exempel på användning av Grommets-varje gång vi spetsar våra skor, ser vi sannolikt reinforceing fördelarna med upphängning. Grommets har också lagts till kläder som mode detalj, denna typ av dekoration har gått in och ut ur modet genom århundraden. Många hem avlopp och hobbyister lära sig att tillämpa upphängning av både praktiska och dekorativa applikationer.

ersätter Grommets och Öljett-inställningen verktyg kan köpas till utrustning som används utomhus, tyg och butiker hobby-antingen personligen eller via Internet. Vissa Genomföring kit levereras med en rad Grommets i olika storlekar och färger och levereras med ett handverktyg. Medan gör-det-självare kanske vill prova på Grommet ersättning, för de större Grommet projekt, kan du behöva ta dem till en duk segelmakare, en tapetserare, eller ibland en skomakare för reparationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.