Vad är Gored Fabric?

Som ett sätt att skapa attraktiva och populära mode har Gored tyg visat tå vara ett stort plus i klädindustrin. Här följer lite information om Gored tyg, utseendet på materialet och hur det används för att göra intressanta och praktiska kläder. I sin enklaste skick är Gored tyg helt enkelt ett triangelformat tygstycke. Detta triangulär tyg kan byggas från alla typer av tyg, och kan innehålla elastiska egenskaper, beroende på vilken användning eller konstruktion tyget kommer att användas till. En av de vanligaste användningsområdena för Gored tyg i dag är de två små trekantiga flexibla delar av material som används på båda sidor om vristen på en massa skor, särskilt slip-on design. Den flexibla Gored tyg i detta fall ger en ombonad plats utan att lägga alltför stort tryck på den övre delen av foten. En liknande användning för Gored tyg var populär under glansdagarna i korsett. Gored tyg skulle användas för att täcka metallen ramen för korsett, ger ytterligare styrka till plagget och hjälpa den form som önskas av kvinnorna i tid att växa fram. Medan vissa korsetter hade liten eller ingen flexibilitet, de som utnyttjat Gored tyg hade ett litet mått av flexibilitet och ofta lättare för kvinnor att tolerera längre tid. får Gored tyget inte längre användas att skapa ett timglas siffra, men ändå har visat sig vara ett mångsidigt tyg när det gäller kläder design. En av de mer populära användningsområden för Gored tyg är att lådan vad som kallas en tulpan kjol. Huvudsak det strömmande tyg paneler taper till en punkt och läggs samman till aa mönster som liknar de mjuka kronblad av tulpan. Avsmalnande tyget håller sin form väl.

Under flera decennier har Gored tyg använts för att skapa ljus och luftig sommar klänningar, inklusive sundresses. Eftersom Gored Tyget har en sådan enkel flöde, lämpar det sig väl för fylligare kjolar som kan vara antingen flytande eller veckade och fortfarande hålla sin form även i fuktigt väder. Gored tyg innehåller ofta bomull, vilket gör den idealisk för de varma månaderna när kläder måste möjliggöra enkel passage av luft mellan fibrerna.

Gored tyg har länge varit en favorit när tanken var att skapa ett plagg som ingår långa och svepande linjer. Av denna anledning Gored tyg idag kan användas för att skapa uddar som har en vacker och enkel flöde, överdimensionerade blusar och toppar, och även några mönster för byxor. Men stöttepelare dessa dagar för att använda Gored tyg fortfarande de små trianglar av flexibla material som hjälper till att hålla skor på plats på foten och flytande klänningar i sommar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.