Vad är Fotokort?

Foto kort är kort med ett fotografi på framsidan, snarare än en enkel hälsning, eller en reproduktion av en teckning eller målning. Det finns ett antal olika stilar av fotokort tillgänglig, allt från enkla gratulationskort med ett fotografi klistras fast på framsidan, för att special kort skrivs ut på fotopapper. Många pappersvaror butiker bära fotokort, tillsammans med förnödenheter för att fotokort hemma, och det är även möjligt att beställa kort anpassade foton från gratulationskort och företag utskrift.

massmarknad fotokort ofta omfatta fotografier av specifika platser, så att resenärer kan skicka kort till vänner med skildringar av de platser de besökt. I fråga om ett vikt gratulationskort, är inne ofta tomt tillåter människor att skriva ett personligt meddelande. Fotokort med generiska bilder kan även användas som kondoleans kort, gratulationer kort, eller casual Anteckningskort.

Custom fotokort omfatta fotografier tagna av den som skickar kortet, eller med en vän eller familjemedlem. Fotografier av familjer och husdjur tenderar att vara särskilt populärt, men någon bild kan användas för en anpassad fotokort. Många vill skicka ut fotokort för semester, med hjälp av korten som julkort som sänder nyheter om familjen till personer som kan vara intresserade. Foto kort kan också skickas ut som bröllop eller examen meddelanden, att jogga minnet hos mottagaren. En mycket grundläggande anpassad fotokort kan göras genom att göra eller beställa fotografier och montera bilder i tomma kort . Papper butiker säljer ofta tomma kort för detta ändamål, och det är också möjligt att börja om från början med vykort som har varit tillskuret. Det är också möjligt att köra en kort mall genom en fotoskrivare för hemmet, vilket ger kort anpassade foton hemma som kan innehålla kortfattade allmänna brev eller anteckningar vid sidan av bilden. För mer personalisering, kan det inre av kortet lämnas tom för en anteckning.

En del människor är beroende av tjänster från en specialitet företag att göra fotokort, sänder ut bilder och brev eller hälsning ska återges. Företaget skriver ut fotokort och innehåller matchande kuvert för att underlätta för konsumenten. Flera Internet-företag som erbjuder denna tjänst, och lokalt baserade brevpapper och företag utskrift kanske kan ge den, eller att ge en rekommendation för ett bolag som gör fotokort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.