Vad är Foam styrelsen?

Foam ombord, även känd som foamcore eller skum, är ett underlag material som ofta används i utformningen konst. Den är gjord av en typ av cellplast på båda sidor täckt med papper eller plast så att skummet är kärnan i smörgåsen. Skum ombord är oftast vita, även om vissa tillverkare erbjuder även svart skum ombord. Det är 1 /8 eller 3 /16 av en tum (. 3 -. 5 cm) tjocka.

Foam Styrelsen är mycket lätt och stark, vilket gör den idealisk för att utforma stora konstverk eller affischer, eftersom det tillför så lite tyngd åt den övergripande delen. Dess styvhet stabiliserar papper konst, men en varning-det är inte riktigt arkiv. Styrofoam bryter ned under lång tid, och en biprodukt av detta förfall kan vara sura och skulle kunna påskynda åldrande av konsten är inramad med.

Foam ombord kan köpas i mycket stora skivor, som har lett till dess näst vanligaste använda som samtidigt styrelser för skolprojekt och mässor vetenskap. Tre stora skivor av skum ombord kan hängas ihop med hjälp av vita artister spelar in till går på ena sidan att göra en Trifold eller triptyk display. Eftersom ytan kan penetreras med häftstift eller pushpins kan skum styrelsen gör en stor disponibel anslagstavla för en bråkdel av kostnaden för corkboard. När ytan blir för full av hål som skall användas längre, kasta bort den och köpa en ny styrelse. Om ytan av skummet styrelsen är smart nog, torka radera markörer kan användas på det samt att skapa en primitiv whiteboard. En bit av skum ombord på ett studentrum dörr gör en all-board ändamål bulletin whiteboard combo.

Foam ombord enkelt skurna till med en rakkniv-typ kniv. Det accepterar färger och tusch-markörer och tyg kan limmas på ytan. För dessa attribut har skum ombord ersatt balsaträ som modeler val av byggnadsmaterial. Om din samling av tenn riddare behöver en borg bröstvärn eller en action-figur piloter star behöver ett utrymme docka, skum ombord, en exacto kniv, färg och lim kan skapa bakgrund och rekvisita för dina specifika behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.