Vad är Edge Banding?

Edge banding är vanligt i hem inredning. Det är en fernissa produkt bestående av remsor av omfattande och säljs i rullar. En Extrudering tillverkningsprocessen tillåter kant banding göras i olika bredder och tjocklekar för att matcha alla projekt, oavsett om det är fast, träfibrerna, metall, eller mönstrad. Därför rullar på kant banding finns i en mängd olika typer och storlekar. Några av storlekarna omfatta 5 /8 "(1,6 cm), 3 /4" (1,9 cm), 7 /8 "(2,2 cm), och 2" (5,1 cm) bredd, samt 8 '(2. 4 m), 25 '(7,6 m), 50' (15 m), och 250 '(76 m) längder. P

Edge banding är vanligt med trä projekt och syftar till att hjälpa användaren ändra stil och utseende säden i skogen. En plywood tabell, till exempel, kan ändras till att se ut lönn valnöt med hjälp av kanten banding.

Edge banding finns i tunna strimlor. Det är lätt att klippa till formen för att passa projektet. Vid tillämpning kant banding, är det bäst att dela den i större bitar först. Detta sätt är det lättare att trimma kanten randning ner för att passa om en placering misstag inträffar. En ren och slät yta krävs innan de ansöker edge banding. Om damm och sand rester på ytan, kan kanten randning fastnar inte på ytan ordentligt. Det finns tre sätt att fästa kant ränder till ett projekt. Ena är en självhäftande metod, liknande tillämpa tapet. Den andra metoden att tillämpa kant banding är att trycka det på med en låg temperatur kläder järn. Att undvika att få lim på järn, skulle aluminiumfolie placeras mellan projektet och järn. Den sista metoden för att fästa edge banding är att bestryka det och projektet ytan med klister. De två materialen omedelbart Bond när de pressas samman med hjälp av en rulle.

En slipkloss är det idealiska verktyget för att använda när efterbehandling en kant randning projekt. Eftersom kanten randning materialet är så tunt, kan ett mer nötande metod fil rakt igenom när man försöker jämna ut ojämna fläckar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.