Vad är Dazzle Fabric?

Det finns en god chans att du äger minst en artikel i aktiv kläder som är tillverkade av ett material som kallas blända tyg. Hur skiljer sig activewear gjorts med bländning tyg är inte den typ av fiber som används, inte heller är det nedskärningen av mönstret. Här är vad som gör blända tyger till ett utmärkt val när det kommer till casual plagg som är avsedda för arbete under träning och friluftsliv.

Dazzle tyg, även känd som våffla material, kännetecknas av mönstret av små hål i väven av materialet. Ofta består av syntetiska fibrer samt bomull och syntetiska blandningar, är utseendet av bländning slitage oftast något glatt och glänsande. Vid beröring, är blända använder mjuka och något som silke, men det är uppenbarligen mer robust än silke. Som ett lättviktigt material som enkelt gör det möjligt för kroppen att få ventilation under träningen, att idrotta och utöva bara om någon bisyssla, är blända bära idealisk för varmare klimat och även under arbetet på gymmet.

Intressant nog blända tyg används även i vissa andra program. Till exempel barnvagnar och bilsäten ibland klädda med bländning tyg. Ljusa plagg, såsom skjortor och shorts kläder, finnas många byggda av bländning tyg. Sport tröjor som är gjorda för Team åtgärder är ofta tillverkade av blända tyg. Även vissa avant-garde decorating experter har införlivat användningen av bländning tyg i fönstret behandlingar, såsom swags och draperi paneler.

Förutom att vara lätt, blända tyg också inte tenderar att färga mycket lätt. Penningtvätt ett plagg som är byggd med blända tyg på den normala cykeln är vanligtvis mycket att hålla klädesplagg i toppskick. Lufttorkning eller en runda i torktumlaren är vanligen tillräcklig för att ge en skarp och rynka gratis utseende. I händelse av att strykning krävs av någon anledning, med den lägsta inställningen möjligt rekommenderas, tillsammans med en handduk i mellan järn och blända tyg.

Dazzle tyg är helt enkelt en nyare inkarnation av äldre våffla materialet, som utvecklades först under artonhundratalet. Även om det har använts mycket för sportkläder tidigt, blända tyg verkligen kom till sin rätt i den senare delen av nittonhundratalet och är nu en del av nästan allas träning eller löpverk. Med tanke på att blända tyg håller sin form väl, kräver inget annat än enkelt underhåll, och tillåter kroppen att andas vid ansträngning, är chansen att det kommer att förbli en favorit för många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.