Vad är Craft Shows?

Craft visar är händelser där människor som sysslar med att skapa olika typer av hantverk får visa sitt arbete, vanligen till salu. Den definierar varumärket av en båt visar är att de objekt som bjuds ut till försäljning är originella och handgjorda. Ett brett utbud av hemlagad objekt kan finnas på varje fartyg visa, men det är inte ovanligt att ett visst visa att fokusera på en viss typ av hantverk. Ett hantverk visa erbjuder ett enkelt och relativt billigt sätt för artister att sälja hantverk för allmänheten. Ofta är hantverk visar planeras för en tid av veckan när fler människor kommer att finnas tillgängliga för att handla, t. ex. på en helg. Individen som vill sälja hantverk normalt betalar en avgift som i utbyte mot att få delta i showen. Varje krukmakare tilldelas en specifik geografisk plats i den allmänna utformningen av farkosten visa området och får visa sina varor på det sätt de önskar.

För folk som vill göra hemslöjd på sin fritid och sedan njuta säljer hantverk på sin fritid, hantverk visar är en perfekt passform. Till skillnad från att inrätta en monter på en loppmarknad eller släppa objekt på sändning i lokala affärer, hantverk visar är relativt enkla och inte innebär en hel del tid. Skaparen av hantverk helt enkelt registrerar sig för att delta i showen, betalar avgiften och transporterar hantverk till showen i tid för att sätta dem på plats innan mässan öppnas för allmänheten. I slutet av showen, någon produkt som inte har sålt packas upp och transporteras hem. Eftersom det inte finns något långsiktigt åtagande, kan individen delta i så få eller så många olika hantverk visar när han eller hon önskar.

Personer som vill köpa originalföremål också få gå hantverk visar. Det sortiment är ofta breda, vilket gör det möjligt att köpa unika föremål för personligt bruk, samt för gåvor. Hantverk kan omfatta hemgjord tvål, kuddar, filtar och andra typer av sängkläder, och till och med leksaker. Utsmyckning accenter till hemmet, såsom kransar, unika tavelramar och järn kasta tapeter är inte ovanliga poster på hantverk visar. Eftersom hantverk inte är massproducerade, kan köpare njuta av att köpa saker som inte är allmänt tillgängliga på andra platser.

Köp och försäljning av hantverk på utställning är relativt vanlig i många städer runt om i världen. Den verksamhet utgör ett enkelt och roligt sätt att tjäna lite pengar från hobbies och intressen, samt gör det möjligt att köpa saker som skiljer sig från kommersiella produkter. Craft visar normalt har en avspänd atmosfär som gör dem vilsam liksom intressant att alla inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.