Vad är Bungee cord?

Bungee cord, ibland kallas chock sladd, är gummiband som normalt täcks med en tålig nylon beläggning och har en hooking mekanism i båda ändar. Det övergripande syftet med bungee rep är att absorbera stötar från påverkan. Bungee cord har flera praktiska användningsområden och används ofta i gods och hala, och även extrema sporter. Bungee cord finns i olika längder och diametrar och med specialiserade hooking mekanismer för olika arbetsuppgifter.

Bungee sladden är det som ger en persons kropp med slagtålighet när bungyjump. När sladden utvidgas till sin fulla längd, sträcker det att absorbera stötar av effekterna. Den ansluter mekanismer i slutet av ett bungee rep som används i bungyjump är en karbinhake stil krok och stängning. Bungee cord används också i hundsläde att absorbera stötar för slädhundar bör släden plötsligt slutar blir fast och deponering. Fler vanliga användningsområden för bungee rep finns i lasten branschen. Många stora belastningar är fastbunden med ett bungee rep. Detta inte bara absorberar stötar från stötar under transport, men också ger en snabbare och enklare sätt att lasta och lossa gods. Bungee cord expanderar och kontrakt och krokar till en stationär plats. Det finns inget behov för att binda och avbindning knop. kan samma bekvämlighet bungee rep användas för dragande möbler eller andra stora belastningar i en pick-up truck. Flesta lastbil sängar har öljetter inbyggda acceptera rep för att binda ner belastningar, och de lika lätt acceptera krokarna i slutet av Bungee sladdar. Många bilar har last nät tillverkat av bungee rep i bagageluckan. Detta är ett bekvämt sätt att förpacka livsmedel och andra objekt efter shopping och få hem dem intakta.

kan Bungee cord också användas för att lagra objekt i ett skjul, garage, vind eller källare. Snarare än att binda upp en låda eller andra stora objekt med rep, en bungee rep kan användas vid krok ändarna av sladden till varandra. När lådan eller uppgift måste komma ut lagring, finns det ingen sliten förfall rep och ingen knop frikoppla. Före användning bungee rep att upprätthålla en last av betydande storlek eller vikt för transport eller lagring, kolla hela längden på sladden för delning och bägge ändar för skada.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.