Vad Spånskivor?

Scrapbookers använder ofta spånplattor att pryda sina projekt. Spånskiva, ibland kallas papp, är ett tjockt papper eller kartong som kan vara inredda för att ge djup och dimension till ett projekt. Det fungerar bra på många olika stilar av scrapbook layouter, från tillfälliga och roliga att sofistikerad och elegant. Spånskiva element lägger lösvikt till en scrapbook layout, dock, så de är bäst används sparsamt för att hålla skivan blir alltför tung. Det enklaste sättet att använda spånskivor på din scrapbook layout är att köpa en paket med färdiga spånskivor utsmyckningar. I de flesta båtar butiker, spånskivor utsmyckningar säljs nära stickers, scrapbooking papper, eller papper listigheten leveranser. Alfabet bokstäver är den vanligaste konstruktionen, men du kan också hitta ett antal geometriska former eller accenter som passar populär scrapbooking teman som resor, familj, barn och romantik. Om du är på en stram budget, eller helt enkelt känner lust att vara mer kreativ, kan du göra din spånskiva element från scratch. Köpa tomt spånskiva lakan, klipp med en farkost kniv eller en scrapbooking die cut maskin. Använd färg, bläck, eller markörer för att dekorera skära ut formen. Du kan också försöka täcka formen med rester av mönstrade papper, sedan lägga till knappar, glitter, små berlocker, band, eller andra accenter som önskat. Om du har problem med att hitta tomma spånskiva ark i din lokala hantverk butik, försöka använda kartong på baksidan av ett paket flingor. Men kom ihåg att projekt av detta material kommer inte att vara syrafria och kan skada bilder på din scrapbook layout.

På grund av sin vikt, kan spånskivor inte följs med samma lim stick dig skulle använda för att fästa andra element till en scrapbook layout. Att lägga spånskiva med ett projekt, måste du använda antingen en kraftig dubbelhäftande tejp eller prickar lim. Dock några färdiga spånskivor utsmyckningar kommer med lim som redan tillämpas. I detta fall helt enkelt skala bort stöd och använda spånplattor precis som alla andra scrapbooking klistermärke.

Bortsett från att skapa scrapbook layouter, kan spånskivor utsmyckningar också användas för att Lägg intresse för handgjort gratulationskort eller hemma projekt dekor. Till exempel kan du prova att göra dina egna kylskåpsmagneter genom att ansluta en magnetremsa på baksidan av din favorit spånskivor accent. Spånskiva utsmyckningar kan också limmas mot en målad duk för att göra skräddarsydda väggdekorationer eller läggas till kanterna på en slätt trä bildram att skapa en en-av-slag accent stycke för ett rum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.