Hur kan jag Dry Gourds?

Gourds används ofta inom hantverk och utsmyckning på grund av deras starka konsistens och unika visuella intryck. Gourds kan sätta på displayen så fort de plockas upp, och de kommer att pågå i månader utan någon extra hjälp från dig. Men om du vill göra något mer, kan du förvandla din gourds till intressanta dekorationer genom att torka dem. När torkad, kan du vända gourds till konstnärlig visar dem eller använda dem senare för att göra skålar, birdhouses och dekorationer bord.

Om du har valt att torka gourds, kom ihåg att det tar ungefär sex månader för dem att torka, större beställningar kan ta upp till ett år. Om du arbetar på ett projekt som kräver torrt gourds måste du antingen köpa torkad gourds på en båt butik, eller skjuta upp farkosten till gourds är redo.

före torkning gourds, tvätta dem med en blandning av vatten och blekmedel för att få bort eventuella bakterier och svamp som kan förstöra anläggningen senare. Om du har möjlighet att hänga gourds från stammen, gör det, eftersom detta hindrar ruttna fläckar på undersidan. Om hängande dem inte är möjligt, placera dem på ett trä ombord och kom ihåg att vända dem ofta så att alla områden utsätts för luftcirkulation. Alltid hålla gourds i ett väl ventilerat område för eventuell överflödig fukt kan skingras. Veta om gourds torkas, skaka dem försiktigt. Om du kan höra fröna inuti, gourds är redo. Var försiktig med gourds eftersom de torkar, eftersom de blir sköra och benägna att mjuka fläckar.

Efter gourds har torkat, kommer de att bli hård vid beröring och redo att skäras eller ristade. Du kan även tvätta dem eller borsta dem ofta att ta bort ytliga damm utan att vara rädd för att skada dem. Torkade gourds kan också färgas eller målas. Gourds är speciellt användbara för att göra birdhouses, eftersom de kämpar mot alla typer av väder gång torkat. Skuren ett hål på sidan av jättepumpa och fylla den med frön innan de hängde ut den på ett träd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.