Hur jag Knit tofflor?

Människor från alla samhällsskikt tofflor liv slitage, och många människor väljer att lära sig att sticka så att de kan göra sina egna. Sticka tofflor är en härlig behandling på en kylig vinterdag eller en kall vårmorgon. Många börjar stickare leta efter enkla mönster som de kan använda för att skapa sina egna mysiga skor. Det kan ibland vara skrämmande att hitta den perfekta sticka mönstret eftersom det finns så många varianter. Den vanligaste typen av stickade tofflor är de formade som en uppstart. Dessa kan vara av samma konstruktion som baby tossor och ge en enkel stickning projekt. En annan stil stickade tofflor är formade som ett "Mary Jane" stil sko. De kan eventuellt ha band, och är ganska lätt att bygga. En annan stil som vanligtvis är mer komplicerat är uppbyggda på samma sätt som en stickad strumpa, men använder tjockare garn för mer isolering.

Beroende på vilken typ utvalda toffel stil, olika utrustning och material som behövs. Flesta tofflor är stickat i medelstora tjockt garn, som varierade i vikt från kamgarn till skrymmande klassificeringar. Ull är ett populärt val fiber, som är akryl. Båda typerna av garner har sina specifika fördelar, men nästan alla typer av garn kommer att fungera så länge det är korrekt vikt. Vissa mönster är för tovade tofflor, och dessa samtal uteslutande för icke-maskintvättbar ull, eftersom fibrerna i garnet måste tovigt tillsammans i en speciell process. Det finns flera metoder för konstruktion för att sticka tofflor. Tofflor kan byggas platt och i bitar, med raka stickor, och senare sys ihop längs sömmarna för att skapa ett tredimensionellt objekt. Stickningssektorerna kan också utföras på rundstickor, eller en uppsättning dubbel pekade nålar, för att eliminera behovet av falsning. Vissa mönster kräver en kombination av dessa två tekniker, så det är viktigt att rådfråga din mönster eller en lokal specialitet garnbutik på särdrag innan du börjar sticka.

Trots många varianter att sticka toffel mönster kan ta, är det fortfarande ett av de enklaste projekt för en nybörjare, och en tillfredsställande, snabba projekt även för avancerade stickare. Stickning tofflor också anses av många vara ett underbart sätt att använda upp rester från andra projekt, eller prova en specialitet garn utan att behöva köpa större mängder. För ytterligare, specialiserad undervisning, är ett besök på en lokal specialitet butik rekommenderas. Anställda är utbildade för att hjälpa till med mönster, material och leverera val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.