Hur jag Fade Jeans?

Fading blå jeans är inte en ny trend. Sedan mitten av 20th Century Konsumenterna har använt olika metoder för att ge sina jeans som bekväm och älskade villkor som normalt levereras endast med åldern. Det finns några olika sätt att utföra den stil du vill ha. Här är några idéer som du kan prova. Att göra jobbet hemma är en av de vanligaste sätten att gå omkring bleknar jeans. I många fall är det också det enklaste. En beprövad metod innebär blöt jeans i en blandning av blekmedel och varmvatten. Prova att inleda processen genom att hälla mer än en halv kopp (118,3 ml) av blekmedel i en balja med vatten. Sänk ned denim i badet, ta hand för att säkerställa att materialet är så slät och platt som möjligt. Kolla skuggan av denim efter ca fem minuter. Om materialet inte har bleknat så mycket du vill, lägga till en annan hade kopp blekmedel och upprepa processen. Kom ihåg att se till att området är väl ventilerat, så att rök från bleka kommer inte att bli övermäktiga. När denim materialet har kommit i skuggan du har i åtanke, skölj jeans noga i kallt vatten, låt dem i blöt i en timme eller så i en lösning av kallt vatten och vit vinäger. Den ättika hjälper de återstående färg för att ställa in. Torka jeans i ett rack eller klädstreck. När de är torkade, kan du tvätta och torka BLÅJEANS i en vanlig tvättmaskin och torktumlare för att ta bort de sista resterna av den bleka och vinäger dofter.

För ett marmorerat utseende till blekning, WAD jeansen innan de släpps in i blekmedel och vatten-blandning. Detta gör det möjligt att uppnå olika nivåer av blekning hela ytan av materialet. Bäst av allt är chansen att någon annan utveckla exakt samma mönster som bleknar för deras denim är extremt låg, så du har något som är unikt. Om du känner dig orolig för att göra jobbet själv, gå jeans till en professionell tvätt och kemtvätt. De kommer att använda en våt fade strategi något som liknar den process du skulle använda hemma, även om de får använda andra kemiska föreningar att nå ut. Även detta kostar lite mer än att göra arbetet hemma, är det ett mycket bekvämt sätt att få perfekt blekta jeans.

Innan du försöker tona en dyr par jeans hemma, prova processen på ett äldre par, eller plocka upp en billig par i en lågprisbutik. Detta gör att du kan experimentera innan den tillämpade strategin till dyrare BLÅJEANS. När du är nöjd med resultatet, kan du gå vidare med projektet och känna dig säker på din förmåga att uppnå den perfekta leta efter dina jeans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.