Vad är skum Board?

En skum ombord är en lätt men ändå robust, styrelse gjort genom att ansluta ett papper på varje sida av ett skum. Det används för att tillfälligt visa tecken, konstverk, menyer och andra skyltar. Skum ombord är särskilt lämplig för mässor skyltar, riktat och informativa skyltar och inomhus inköpsstället tecken. Det finns fem typer av skum ombord tillgänglig för visning av konstverk. De är standard skum ombord, Prime Foam-X ® ombord, Gatorfoarm ® ombord, Gilman styrelse och Artcore.

Standard skum styrelse finns tillgänglig på 0,125 tum (0,32 cm) och 0,1875 tum (0,48 cm) tjocklekar, med flera storlekar förfogande för att tillgodose olika konstverk. Den har ett lätt surt pH 5,5 till 6,5, vilket gör det olämpligt för långvarig användning, eftersom det kan göra att bläcket att blekna på utskrifterna. Den ursprungliga skum styrelse finns även med en självhäftande stöd, för enkel tillämpning av konstverk. Den säljs i en mängd olika färger, inklusive fluorescerande ljus. Syrafria skum ombord finns också och har en svagt basisk pH 7. 5 till 8,5, vilket gör den mer lämpad för längre användning, men fortfarande inte permanent.

Prime Foam-X ® ombord liknar den vanliga skum ombord, men med ett par tydliga skillnader. Det papper som anslutit sig till skum är tjockt, glansigt och behandlas med UV-hämmare för att skydda styrelsen blir sprött med solexponering. Inbuktningar att skummet snabbt försvinna, eftersom styrelsen har bättre förutsättningar formstabiliteten. Den finns i vitt bara, med 0,125 tum (0,32 cm) och 0. 210 tum (0,53 cm) tjocklekar.

Gatorfoarm ® ombord är annorlunda än standard skum ombord i att skummet centrum är tillverkat av Dow Styrofoam polystyren, i stället för den grundläggande polystyren kärna. Detta gör att styrelsen stela, vikt bäring och platt. Om styrelsen har upprepade hanteras eller transporteras, är Gatorfoarm ® ombord det bästa materialet att använda, eftersom det är buckla resistent. Den säljs i svart och vitt, med en tjocklek på 0,19 tum (0,48 cm) för 1 tum (2,54 cm).

Gilman ombord liknar Gatorfoarm ® ombord, med den enda skillnaden är en expanderad polystyren kärna och lera bestruket vitt sulfat papper för yttre folie. Med denna typ av yttre papper, kan styrelsen vara poäng med en matta kniv och bitarna böjde tills de bryt av. Gilman board används främst för att utforma fotografier. Den säljs i en mängd olika färger, men bara i en 4 fot med 8 fot (1,22 meter med 2,44 meter) storlek.

Artcore är en typ av skum Coreboard tillverkad av polystyren och täckt av ett vitt styren ark. Den är vattentät och UV-bevis, vilket gör den perfekt för användning vid utomhus evenemang. Det är svårt att montera bilder och papper, men på grund av sin plast, nonabsorbent yta. Det rekommenderas för användning som skyltar och displayer. Det är endast säljs i vitt med en tjocklek på 0,06 tum (0,16 cm), 0. 125 tum (0,3175 cm) och 0,1875 tum (0,48 cm).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.