Vad är integration papper?

integration papper är papper i som något annat än den huvudsakliga ingrediensen papperet har bildats för dekorativ effekt. Detta är annorlunda än papper som innehåller material för att bevara träden, även om det kan finnas alternativa fiber papper med dekorativa tillägg, som kan anses ingå papper.

Fiber papper. Fiber papper är en stor grupp av delaktighet papper. Fiber papper kan omfatta Mulberry (Osone) eller banan bark, mango blad, vete halm, ull, kvistar eller gräs. Dessa är ofta placerade i en Osone bas. Pinto lokta papper, från Daphne buske som växer i Nepal Himalaya, är både dekorativt och träd-free.

Några papper kombinerar Osone med syntetiska fibrer eller bomull trasa med inneslutningar rayon silke. Dessa dokument finns i olika vikter, några lätt som mjukpapper, och i en mängd olika färger, som påverkar inte bara papper, utan att ta materialet också. Det finns flera mindre vanliga typer av fiber integration papper. Vävda fiber papper även vävnader gräs eller vete med en pappersförstärkning. Tidningspapper integration använder trasiga bitar av lokala tidningar. Layered integration papper kombinerar ett skikt av Mulberry papper med ett skikt av japansk Unryu papper för ett unikt utseende.

Flower papper. Flower papper är en annan kategori av integration papper. Använt blommor omfatta astrar, bougainvillea, krysantemum, steg majs blommor, ringblommor, blommor navranga och kronblad. Flower Papperet kan vara tjocklek mjukpapper, eller så tjock som vykort och säljs som brevpapper, särskilt hög kvalitet tack sedlar och kuvert, inbjudningar och kort för personliga brev.

Andra typer av integration papper. metallic integration papper kan ha, till exempel Osone med guld trådar eller guld och flingor silver. Gnistrar är en integration, och gnistrar inneslutningar finns i vykort vikt. Fisknät är förvisso ett mindre vanligt sett typ av integration papper, vilket är mica fläckar. Paljetter, glitter, garn, glittrade kronblad, ormbunke blad, och kombinationer av till exempel, kronblad och gräs är andra typer av integration papper som kan hittas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.