Vad är frostat glas?

frostat glas är glas som har blivit ogenomskinlig genom en process som luckrar eller skymmer de klara yta av klassen. Det finns många ansökningar frostat glas i både bostäder och företag. Förutom att köpa frostat glas, kan intrepid konsthantverkare gör det också hemma med några grundläggande försörjning. Göra frostat glas kan vara ett utmärkt nybörjare Craft-projektet.

producerats kommersiellt frostat glas är vanligen frostat med syra etsning eller blästring. Etsningen används för att göra frostat glas med mönster. Mönstrat glas förekommer ibland i prydnads fönster, liksom i glas, speglar, vaser och andra glasföremål runt huset. Mönstret kan vara enkel eller omfattande, och det kan också blommor eller geometriska element. Sandblästring används för frost en hel glasskiva, för installation på platser som badrum och andra områden där människor kan vilja privatliv. Ett blad i frostat glas är en fantastisk avskildhet stöd, eftersom det medger ljus utan att låta människor att se igenom den. I medicinska kontor och badrum, skulle användningen av en gardin eller persienner göra ett rum mörk och obehaglig att vara i. Frostat glas, å andra sidan håller ett rum ljus och vänlig och samtidigt tillåta människor att vara bekväm. Människor kan också använda frostat glas personliga integriteten i farsturna i städerna, så att förbipasserande inte kan se in i ett hem. När du gör frostat glas hemma, kan erfaren etsare använda syra, men konsthantverkare kan också använda ett frostigt glas spray. Sprayen följer glaset, döljer tydlighet och skapa lite småsten, ljus titt som människor förknippar med frostat glas. Schabloner brukar anges med snäva tejpa för att säkerställa att glaset glasyr inte sippra. Sprayen appliceras över schablonerna och får torka innan schablonerna dras bort och lämnar en skarp mönster i frostat glas bakom.

När crafters lär sig att göra frostat glas, de inleds vanligtvis ute på praktiken bitar innan de flyttade till större projekt. När de väl har lärt dig grunderna, kan de börja glasyr fönster, speglar och glas runt huset. Glas glasyr kan utföras glas av valfri färg, och kan se ganska slående och särskiljande. Konsthantverkare som vill arbeta med syra för att producera frostat glas bör ta klasser först, så att de kan lära sig syra etsning i en säker miljö. Ögon-och ansiktsskydd bör också användas när man frostat glas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.