Vad är ett måttband?

måttband i huvudsak härskare som är flexibla i naturen. Ett måttband kan vara tillverkad av ett tunt band av metall eller göras med tyg. Dessa händig måttband tar normalt upp väldigt lite utrymme, vilket gör dem idealiska för transport eller lagring i små utrymmen. Ett måttband kan användas i flera olika yrken med lätthet, vilket gör dem extremt populär och funktionell.

måttbandet kommer att använda samma måttenheter som är gemensamma med härskare. Ofta producerade band i dag kommer att bli dubbelsidig. Ena sidan av bandet kommer att ge mätningar i linjära steg, medan den andra sidan kommer att ge mätningar i metriska steg. Detta innebär att en enkel måttband kan fungera praktiskt taget överallt i världen.

Skräddare ofta gynnar ett tyg måttband. Eftersom enheten är helt flexibla, är den idealisk för mätningar som kan användas för att ändra ett klädesplagg, eller skapa ett nytt plagg helt och hållet. Bilden av en skräddare bär ett måttband draperad över hans eller hennes axlar är en vanlig del av många kulturer. p

Spring stil måttband ofta favoriserade i byggandet situationer. Först utvecklades i 19th century, denna typ av måttband är konstruerad med en infällbar metal-band som är inrymt i ett litet hölje. Höljet får lätt plats i handflatan. En låsanordning gör det möjligt att utöka bandet till en viss punkt, sedan låsa bandet på plats. Eftersom tunna metal-bandet på bandet är flexibel, är det möjligt att mäta en vinkel samt en rak linje.

är båda exempel på måttbandet också finns i hemmet. Trasan typ som ofta förekommer i sömnad lådor och kommer väl till pass för snabb och enkel mätning jobb. Våren stil måttband är ofta förvaras i verktygslådan och kan vara praktiskt för små woodworking projekt eller till och bestämma läget av stöd för att hänga upp stora konstverk på väggarna. I alla dess former, är måttbandet en relativt billig produkt, och kan köpas i järnhandeln och rabatt detaljhandeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.