Vad är ett hantverk limpistol?

Ett hantverk limpistol är en anordning för att leverera en uppvärmd version av lim kallas lim. Apparaten är vanligtvis drivs med elektricitet och är ibland kallas en Limpistol, men det finns i låg temperatur, hög temperatur och dubbla modeller temperatur. Den höga temperaturen är för limning av keramik, plast och metall, medan den låg temperatur är bättre lämpade för känsliga eller brandfarligt material såsom papper, spets, folie, skum, och lätt tyg. Typiska temperaturer är 250 ° F (121 ° C) för låg temperatur och 380 ° F (193 ° C) för hög temperatur. Högre slut modeller kan vara sladdlös. P

Limpistoler används för många båtar syften. De används ofta för krans göra, träsniderier, Floral hantverk, collage, smycken, och kostym konstruktion. Standarden färg för lim klubbor är klar, men det är färgat lim fastnar matcha projektets behov. En del icke-konventionell användning av en båt limpistolen har utvecklats. Plas-tix, en färgad plast produkt som tillverkats för en plast injektor leksak, kan enligt uppgift användas i en limpistol. Uppvärmning självhäftande med en farkost limpistol är en metod som används i skönhetssalonger att fästa hårförlängningar. Minst ett företag gör limpistol lack, så du kan täta, till exempel bröllopsinbjudningarna snabbt men elegant med din båt limpistolen, too. Det finns flera olika storlekar av lim stick tillgänglig. En full storlek hantverk limpistol tar en 7 /16 tum (11. 3mm) diameter Glue Stick i antingen 4 eller 10 tum (101,6 eller 254 mm) längd. En mini-limpistolen, som är en mindre version med samma temperatur val, tar en 5 /16 tum (7,2 mm) diameter Glue Stick i samma längder. En annan typ av farkost limpistol är cool limpistolen, som är mycket lik en TÄTA pistol och drivs helt enkelt genom att klämma på avtryckaren. Den har ett mycket litet munstycke för exakt placering, och det kan obligationer icke-porösa ytor, även komplett limning tar 24 timmar. Några kommer med 1 oz (~ 28 GM) patroner av lim. En specialitet limpistol är den låga temperaturen skum limpistol avsedd för användning med skum lim pinnar speciellt utformad för Styrofoam? används i modellerna Railroad landskap.

Vid behov kan limma stavar också värmas i en limpistol, som håller minnet och smälter in i en pool, för applicering med pensel eller doppning. Detta synsätt kan vara särskilt värdefull för floral hantverk. En hantverk limpistol kan skilja sig från entreprenören grad eller professionella limpistoler på flera sätt. Professionella lim pistoler är mer benägna att ha dubbla värmeelement, automatisk avstängning, en on /off ljus, och en skyddad munstycke. De kan klara av högre temperaturer, och vissa är speciellt konstruerade för långsam som lim klubbor.

Industriell användning av lim gevär omfattar förslutning paket och fordonsindustrin paintless buckla reparation, så finns det några andra behov än de som hanteras av ett hantverk limpistolen. Industrial lim kanoner kan ha ett munstycke boll kontroll för att förhindra dropp och kan också innehålla en justerbar temperaturområde upp till 428 ° F (220 ° C). Vissa industriella modeller har pneumatisk drift, och det finns några butan gasdrivna modeller. De kan också tillåta gängade tillbehör munstycken som skall bifogas, antingen att utforma ansökan eller för en längre räckvidd. Industrial lim guns får ta 7 /16 tum,? tum eller 5 /8 tums diameter (~ 11,1 mm, 12,7 mm, och ~ 15,9 mm) lim käppar i längder inklusive 4, 10 och 15 inches (101. 6mm, 254mm och 381mm).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.