Vad är ett golv Sander?

Ett golv slipmaskin är ett verktyg som används på ett trägolv för att jämna ut ytan, ta bort repor och stötar. Den Sander bort huvudsak ett mycket tunt skikt på golvet att avslöja den oskadade träet undertill. Dessa verktyg finns i många olika typer, både elektriska och manuella. Den största typer av elektriska golv Sanders är trumma på slipmaskin och vibrerande Sander. Trumman Sander är avsedd för tunga jobb och kan ta bort djupa sprickor, kratrar, och fläckar. Det kan också ta bort flera inches av trä på kort tid, så det rekommenderas inte att användas på tunna träskivor. Den vibrerande Sander är liknande i storlek, men används för mindre djupgående arbete.

Trumman Sander i regel är för tung för de flesta att lyfta, medan den vibrerande Sander är mer lättviktiga. Båda sanders har vanligtvis en dammpåse på ena sidan, för att hålla den potentiellt stora röran av sågspån innehöll. De har också stora bitar av sandpapper knutna till sin bas. Bästa stället att hitta antingen på en hyra anläggningen. När någon är klar med arbetet med en stor slipmaskin, han eller hon ofta går vidare till medelstora elektriska Sanders. Den vanligaste av dessa är orbitala golvet Sander. Den planslip har fått sitt namn därför att istället för ark sandpapper, använder den runda slipning diskar. Eftersom maskinen roterar dessa skivor, fungerar det väldigt likt en GOLVBONARE, kratsning bort på papperet tunt ytskikt av trä. Denna typ av golv slipmaskin finns i de flesta järnhandeln.

Kanten elektriska golv slipmaskin vanligtvis kommer sist. Den används för områden som inte kan slipas med en stor eller medelstora Sander, vanligen för att dessa verktyg är för stora för att nå alla områden. Det är ett bra val för slipning av trä som abuts väggar eller sitter i trånga utrymmen. Den roterar skivor, liksom omloppsbanor golv slipmaskin, att polera trä, men har härdighet hos trumman och vibrerande Sanders.

Ofta är en person som använder en elektrisk golv Sander kommer att finjustera en slipning jobb genom att gå över oroshärdar med en hand slipmaskin eller stolpe Sander. Båda dessa manuella Sanders kräver att användaren trycka ner och framåt i riktning mot träets ådring att få resultat. Handen Sander har helt enkelt ett handtag högst upp. Stången Sander tillåter användaren att infoga en stolpe och tryck slipmaskin, ungefär som han eller hon en svamp mopp, vilket gör det bra för trånga utrymmen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.