Vad är en tråckla Stitch?

En tråckla stygn är en typ av extra långa sy stygn som går snabbt och lätt att placera i olika tyger. Avlopp använda tråckla stygn för att tillfälligt hålla två tygstycken tillsammans eller att samla material till krås eller samlar in, och tråckla stygn kan ställas in för hand eller med maskin. Den tekniken är bland de mest grundläggande sömnad sömmar, och brukar lära sig att människor som är bara att lära sig att sy tillsammans med maskor som den raka, rinnande och blind stygn. En tråckla stygn fungerar i huvudsak som en rak stygn, nålen är gängade och springa in och ut och gå två tygstycken. Men de används maskor är särskilt långa, vilket betyder att de inte är konstruerade för hög ålder eller attraktivitet. I vissa fall kan två linjer tråckla sömmar användas, särskilt när det gäller inställningen krås, så att stygnen inte gått upp i ett kritiskt skede.

De flesta symaskiner har en tråckla stygn inställning , som har en lång stygnlängd och lösa spänningar. När du är klar med inställningen en tråckla stygn med symaskinen, försäkra sig om att stygnlängd ändras och spänningen är fast innan du går ombord på ett annat projekt. Till hands stygn, göra en löpande maska genom tyget, avstånd stygnen runt? inch (? centimeter) isär. I båda fallen bort tråckla stygn när den permanenta sömnaden sker med hjälp av en nål eller sprättare att noggrant bort tråcklade maskor samtidigt som de goda.

Många avlopp kommer snabbt luren ett plagg med en tråckla stygn för att säkerställa att den passar och att mönstret används korrekt och professionell skräddare använder en tråckla stygn för att snabbt hem upp ett plagg till rätt längd med avsikten att sy den ordentligt senare. När en tråckla stygn används för att samla eller rufsar tyg, en raksöm kommer att användas senare för att säkra den. När det gäller fållar, en tråckla stygn kan användas för att säkra en jämn hem medan avloppssystemet fållar plagget med en blind stygn, så att stygnen inte syns när plagget är bärs. En tråckla stygn används också när man arbetar med hala tyg som kan dra isär när du syr, förstör mönstret.

I vissa fall, kallas en teknik stift basting kommer användas i stället för en tråckla stygn. Pin basting är oftast anställd när ett plagg kommer att sys omedelbart, och handlar om att sätta små nålar sy in ett plagg för att hålla tyget tillsammans medan det sys. När PIN tråckla, hantverkare måste se till att alla stiften avlägsnas, så att de inte säcken bäraren och orsaka obehag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.