Vad är en sko Bår?

Är dessa favorit skor bara lite hemtrevlig? Är en liktorn eller majs hindrar dig från att bära skor du vill vara klädd? Låter du nya skor sitta i garderoben för att du hatar att bryta dem? Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, en sko-bår (även känd som sko-expanders) kan vara precis vad du behöver.

Shoe-bårar är gjorda för både damer och herrar skor. De är normalt konstruerade av ceder eller lönn och likna en verklig storlek fot. Shoe-Bårar har vanligtvis en stålstång som löper genom trä fot som är byggd i två halvor som kan vridas sönder av cranking stångens handtag, vilket sträcker sig skon.

Några sko-bårar komma med små hål för att infoga liktorn och beskyddare majs, ibland kallas Ortho pluggar . Dessa små knoppar sticka ut från resten av skon-båren så att extra stretching ges i de specifika områden som behöver det mest. En ömsesidig sko bår inte bara sträcker bredden på en sko, men också dess längd. Denna typ av sko-bår har en separat häl som rullar oberoende från den främre delen av trä fot. Om dina skor är för kort och inte alltför snäv, denna typ av sko-bår kan fungera bäst för dig. -En sko bår kan användas i både vänster och höger sko. Om den köps i par tillsammans kan eliminera inbrott i tid eller behålla passar du på din favorit skor genom att vara kvar inne i skorna när de inte bärs. Shoe-bårar används normalt på läderskor och speciell sko-stretching olja kan användas i förväg för att mjuka upp lädret för att bidra till att underlätta stretching. Om du vill sträcka kvinnors högklackade skor, du ll vill ha en bår gjorda speciellt för den stilen. Cowboyboots och andra högt top skor har också särskilda bårar med utökade handtag gjort för att komma djupt in i stöveln. Det finns även kalv-expanders om det är toppen av uppstarten som kräver mer omfattande.

Obekväma skor kan vara smärtsamt, men det finns ingen anledning att leva med smärtan med en sko-Expander handy!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.