Vad är en pressarfot?

pressarfötter är ett hjälpmedel som bidrar till att öka effektiviteten av symaskiner. Huvudsak är pressarfoten spaken som används för att hålla materialet på plats som tyget matas genom maskinen. Närvaron av pressarfoten hjälper till att hålla materialet spänd och stadig medan nålen passerar igenom och skapar stygn i tyget. I design liknar en pressarfot något bokstaven "L". När nålen sänker i position att inleda en maska, är pressarfoten placerade stadigt på toppen av materialet. Den del av pressarfot som vilar på tyget är delad. Nålen gör faktiskt stygnen på området tyg som utsätts mellan öppningen i pressarfoten. Eftersom enheten håller materialet på plats är det möjligt att snabbt göra en serie av sömmar som är jämnt fördelade och i en rät linje med relativt liten ansträngning.

För att möjliggöra materialet till framsteg under processen kommer pressarfot glida uppåt och bort från tyget samtidigt som nålen är uppfällt. Detta möjliggör en annan del av symaskinen, så kallade strömavtagare, till stöd för att föra materialet så att nästa maska punkten kan stämma väl överens. Det finns en standard pressarfot ingår i alla typer av symaskiner, apparaten är avtagbar. Detta beror på olika storlekar och konfigurationer av pressarfoten finns. När du arbetar med material som är tjockare och kan vara svårare att sy, får jobbet kräver en anpassad form av pressarfot. Ett exempel skulle vara symaskiner användas i fabriken situationer att sy sömmar på sovsäckar. Pressarfoten anställda i det scenariot skulle vara tyngre och större än pressarfoten används på en maskin som används för uppgifter hem sömnad.

Fabric butiker är ofta en bra källa när det är nödvändigt att ersätta en befintlig pressarfot. På samma sätt som verkstäder är certifierade att arbeta på olika typer av symaskiner ofta har tillgång till olika typer av pressarfötter. Generellt är en ersättning pressarfot billig och kommer att ta mycket tid för att införa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.