Vad är en paraplyorganisation Swift?

Ett paraply snabbt är en ram som används för att hålla garnet medan det avvecklas till bollar eller på annat sätt organiserats. Ramen håller garnet under spänning så att det inte twist, trassel, eller glida bort, se till att det är lätt att arbeta med. Dessa produkter används främst av konsthantverkare som stickare, spinnare och crocheters, och de är lätt tillgängliga från textila leverantörer.

Swifts faktiskt kommit i olika mönster, men många föredrar paraply snabbt eftersom det är hopfällbara, så det kan fällas upp när den inte används. För konsthantverkare med begränsade arbetsytor, kan detta vara kritisk, som annars snabbt skulle ta upp mycket utrymme. Paraply Swifts bestå av en central bar runt vilken ram roterar. Ramen kan vikas ut att hålla garn, eller uppdragen mot baren, och det är justerbar för att rymma härvor garn i olika storlekar.

De flesta vanliga, en paraplyorganisation snabb används med ett garn baller. Att använda snabba fäster Knitter ena änden av ett nystan av garn och försiktigt vänder snabbt, avrullning garnet och omslagspapper runt ramen. Sedan är den andra änden av garnet bifogas garnet baller, och baller är påslagen eller handvevade. När kulan former, snurrar paraply snabbt att unspool mer garn som behövs.

Trä är ett vanligt byggmaterial för paraply Swifts, och det är ofta lämnas oavslutat ge viss dragning så att garnet inte kommer att glida av. Det är också möjligt att hitta plast eller Swifts metall. En klämma på undersidan kan användas för att fästa ett snabbt till ett bord, arbetsbänk, eller väggen, och snabbt kan antingen vara monterad platt eller sidled, beroende på personlig smak och det lediga utrymmet.

Det är viktigt att hålla ett paraply snabb ren, för annars kan skada eller fläckar garn. Trä Swifts bör hållas utanför fuktigt rum, eftersom träet kan varp, orsakar snabbt att fastna eller fånga så den är roterad, och det är en bra idé att hålla ett paraply snabbt fällas upp när den inte används så att ramarna inte blir förvrängd. Vissa tycker att täcka Swifts att hålla damm och bitar av garn från att fastna i ramen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.