Vad är en mus Sander?

En mus Sander är en liten, handhållen slipmaskin vanligtvis används för efterarbeten. Det kan också kallas en detajslip. Likt sina djur motsvarighet, en mus slipmaskin är smal, liten, och spetsigt i ena änden och rundad på den andra. Den har även en "svans"-sladden.

Mus Sanders erbjuda en enkel att använda och lätt att hålla alternativ för finish slipning. Jämfört med andra handhållna palm Sanders, tenderar de att vara mer mångsidig och användarvänlig. Den spets på musen Sanders "näsa" möjliggör slipning i hörn och trånga utrymmen kvadrat palm Sanders har problem att öppna. Det är också är väl lämpad för slipning av välvda ytor.

Musen Sanders "kropp" är ergonomiskt formade för att passa handen, och ofta har en mjuk kropp grepp. Detta gör det lättare att greppa och kontrollera än större, mer tafatt kvadrat palm Sanders. De profilerade form och lätt design minskar också hand trötthet för dem som använder slipmaskiner för långa tidsperioder.

Vissa märken av mus Sanders innehålla en bifogad fil detalj finger, som ger ännu större mångsidighet för slipning svåra att nå platser. Fastsättning krokar på framsidan av musen och är formad som en lång och mager finger, som kan nå in i trånga utrymmen. Vissa sanders kan också innehålla en kontur fäste för böjda ytor. En användarvänlig funktion finns på många mus Sanders är en damm fälla insamlingssystem. Sågspånen framställts av slipning fångas i en påse på baksidan av Sander. Detta system hjälper till att hålla arbetsytan fri från damm, som ger en bättre bild av arbetet yta som slipning fortskrider.

De flesta mus Sanders acceptera diverse gryn av sandpapper, från grovt till mycket fina. Mus Sanders använder en hook-and-loop sandpapper fästsystem, där baksidan av sandpapper är tyg kantas och "pinnar" till öglor på basen av Sander. Många aktörer använder spets Sander oftare än resten av slipmaskin, så i vissa fall sandpapper är utformad så tipsen kan bytas ut utan att ta bort hela ark sandpapper. Detta minskar avfall och behovet av att ersätta delvis används ark sandpapper.

Bland de mest välkända varumärken, gör Black and Decker en detajslip kallas Mouse ®. En modell av detta Sander innehåller en belysningen som anger graden av påtryckningar under slipning. Detta tillåter användaren att justera för bästa prestanda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.