Vad är en kör stygn?

En kör stygn är en mycket enkel typ av sömnad stygn där nålen körs in och ut i tyget för att skapa en linje av sömmar. Denna söm utgör grunden för många mer komplicerade former av sömnad sömmar, och det är ofta används för att introducera människor till sömnad. När folk tänker samlingsbegreppet för synålar i synnerhet visualisera de ofta en kör stygn. Lära mig detta sy stygn är lätt, och skicklighet kan vara mycket användbart. I en kör stygn, stygnen ovanpå tyget är något längre än på undersidan. Den avlopp arbetar för att göra stygnen även att skapa ett enhetligt utseende. Running maskor kan användas för olika syften, inklusive tråckla, Hemming, och prydnads broderi. Förutom att vara handgjorda, kan de också göras genom att maskinen om en symaskin har en löpande stygn inställning. personer som engagerar sig i aktiviteter som quilting, korsstygn, broderi och andra konstformer tyg i allmänhet Använd kör stygn regelbundet i sitt arbete för allt från att skapa tillfälliga stygn för att hålla materialet på plats för att avsluta ett täcke. Variationer över driften stygn omfatta baksidan stygn, även kallad dubbel kör stygn eller Holbein stygn, där en avloppsledning görs en rad kör sömmar och sedan fördubblar tillbaka åt andra hållet för att göra dem till en fast linje. Denna teknik används i många olika former av korsstygn och broderier, och exempel kan ses på ett antal antika tyg konst också, såsom Bayeuxtapeten.

För att kunna utföra en löpande maska, en nål, tråd, och vass sax är nödvändiga. När nålen är gängade, kör avlopp igenom tyget flera gånger och drar tråden tight. Processen upprepas för att avsluta raden av sömmar, och sedan tråden klipps och bundet av. Skickliga avlopp kan skapa en mycket jämn kör stygn, medan studerande kan finna att deras maskor oregelbundna tills de vänjer sig vid tekniken. Människor kan träna på bitar av tyg att bekanta sig med processen.

Med en kör stygn, det är möjligt att utföra ett antal kläder reparationer i hemmet. Detta kan spara pengar på växlar från en sömmerska som annars skulle behövas för att utföra sådana reparationer, och det kan rädda kläder från papperskorgen eller donationen lugg. När man behärskar denna sömnad teknik, kan de utforska mer komplexa sömmar som kan användas för att skapa dolda sömmar och reparera kläder som kräver mer avancerade kunskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.