Vad är en blomma Bouquet?

En blomma bukett hänvisar till ett arrangemang av snittblommor vanligen köps från en blomsteraffär och inslagna i cellofan, avsett att deponeras i en vas med vatten. Blommor kan också vara begåvad i en låda, som med långa rosor, eller så kan skäras från gården. Begreppet används också mer allmänt för att betyda något arrangemang av blommor, inbegripet artificiella. är den vanligaste användningen av en blomma bukett troligen i samband med bröllop. Mycket eftertanke går in vilken typ av bukett bruden bär. Enligt sed, strax innan han lämnade till smekmånaden, kan bruden kastar sin blomma bukett till bröllopsfest. Den som fångar den är "avsedd" att gifta sig nästa. En blomma bukett kan göra en genomtänkt present för alla tillfällen eller bara därför . Alla hjärtans dag och födelsedagar är nära förknippade med gåvan av blommor. En blomma bukett också kan låta någon veta att hon är speciell, säger "jag är ledsen" när tillfälle kräver det, eller lysa upp sjukhuset rummet av en kär vän eller släkting.

För alla delikatess av en blomma bukett, bär en kraftfull estetisk skönhet som skapar en känsla av blommande liv och välbefinnande. Av denna anledning är det många som gör en vana att hålla blommor i hemmet eller på kontoret. Även om det inte på riktigt, kommer en kvalitet silke blomma bukett inte bara lura besökare, men kan också lägga till underbar färg på varje bostadsutrymme eller lokaler utan upprätthållandet av levande blommor. En levande blomma bukett kan hållas färsk längre genom att följa några enkla regler. Efter att ha mottagit blommor, fyll i diskhon med ljummet vatten. Sänk ner stjälkar, skär sedan ungefär en tum (25 mm) av varje, under vatten, hålla saxen i en brant vinkel. Denna teknik tar bort igensatt stjälkar och förhindrar att luft kommer in i nyklippt vävnad. De vinklade skär ger också mer yta att absorbera mer vatten, och förhindrar en "platt" botten som kan säl sig mot botten av vasen.

Överför blomman buketten till en vattenfylld vas omedelbart. Ljummet vatten är bäst eftersom den innehåller mindre syre som kan blockera vattenupptaget. Ändra vasen vattnet varannan till var tredje dag och lägga blomma mat varje gång. Om blomma mat inte är tillgänglig, prova en aspirin. Håll döende blad och blommor putsade, och undvika att fastställa de blommor stark värme eller starkt ljus.

En blomma bukett är ett bra sätt att lägga till personliga skönhet till varje rum eller markera alla speciella tillfällen. Vare sig det gäller djärvhet tiger liljor, elegansen i silver och röda rosor, levererar ohämmade raseri av vilda blommor, eller sötma nejlikor, en blomma bukett essensen av livet i alla dess underbara färger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.