Vad är en blind Hem fot?

Alla symaskiner har en pressarfot som används för att hålla tyget är sydd i stället mot en nål tallrik. Foten sänks att utöva påtryckningar på tyget och håll den platt så att kanylen kan maska ner genom tyget. Mellan varje stygn, en liten uppsättning tänder i förskott nålen platta eller utfodrar materialet ett förinställt avstånd beroende på vilken typ av sömnad sker. I denna process sömnad, flera åtgärder förekommer. En top tråd kommer bort av en spole rinner ner genom ögat på nålen som kommer att flytta upp och ner. Pressarfoten styr tyg som nålen slag genom tyget till förregling med tråd från en spole under plattan. Denna åtgärd skapar en låsning maskor som håller väven ihop bitarna att göra en söm eller fåll. Den standard eller allrengöringsmedel pressarfot som levereras med alla symaskiner används främst till nyttiga och några dekorativa, funktioner. Men som i alla företag, gör rätt verktyg för rätt jobb varje uppgift lättare. Idag, ett antal meter special presser skapade för specifika uppgifter finns att göra jobbet enklare, snabbare och roligare. Den blinda hem fot är en sy tillbehör som ersätter den all-fots ändamål presser. Denna speciella attachment låter sömmerskan skapa nästan osynliga stygn. Professionell och avlopp hobby liknande har kommit att lita på blind fåll foten sömnad kvarstad.

Medan vanliga pressarfoten kan användas för olika långa stygn, en heldragen linje på den tråd som fortfarande är synlig på utsidan av objektet genom sömnad. När du använder blinda fåll fot, maskor på utsidan av tyget fångsten bara en tråd eller två av tyg, medan det på insidan av fållen, stygnen är väldigt långa och bidra till att säkerställa den hopvikta under del av tyget, vilket skapa en mer färdig titt på båda sidor.

En gång i tiden uppnåddes just detta, fina stygn för hand. Blinda hem fot, föreskrivs dock ett professionellt utseende fåll för praktiskt taget alla klädesplagg, bland annat byxor, kjolar, jackor, till och med draperier. Blind hem fötter kan också användas för olika typer och vikter av tyg från chiffong att sträcka för tung, texturerat tyger. Dessutom producerar med osynlig tråd (en klar glödlampa) i nålen med regelbundna tråd i undertråd en Triangelsöm ännu svårare att upptäcka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.