Vad är en Tracing Desk?

En spåra skrivbord är ett knä eller bordsskiva skrivbord som har ett brinnande yta att spåra bilder eller bokstäver lätt. Idealisk för spårning mallar för olika konst-och hantverk, en spårning skrivbord är tillräckligt liten för lagring, men tillräckligt för fullbordande av många uppgifter. Många spårning skrivbord drivs med el, men en del är batteridrivna för bärbar användning.

Många kända skola och kontor tillverkarna lämnar göra en spårning skrivbord på ett eller annat slag. Crayola tillverkar en laptop-stil spåra skrivbord för barn, komplett med färgpennor och tematiskt mall design för spårning. Fiskars tillverkare en typ av spårning skrivbord kallas Embossing Light Boss Kit. Den har en belyst yta för att spåra, och ytan även inrymmer deras prägling mallar.

Oavsett om de görs för ett barn eller en vuxen, en spårning skrivbord har många användningsområden. Barn kan skapa sina egna bilder för färgläggning av favorit böcker och filmer. Scrapbook fans kommer att tycka att en spårning skrivbord ger dem möjlighet att enkelt överföra mönster till flera pappersark för papper hantverk. Spåra en favorit bild som ska fyllas i med akvarell pennor kan lägga till ett klassiskt listig touch till projekt. Med en spårning skrivbord, kan många projekt kan slutföras utan användning av överföring eller ritpapper. När du beställer en spårning skrivbord, kom ihåg att ljuset i ett powered electric spåra skrivbord är lite ljusare än ljuset i ett batteridrivet, men om du behöver portabel bekvämlighet, vilket är särskilt trevligt för barnen, sedan ett batteridrivet spåra skrivbord är vägen att gå. Ljuskällan i ett batteridrivet spårning skrivbord är normalt inte lämplig för att spåra på mörka papper, men vanligt vitt eller Manila ritpapper kommer att fungera bra.

Om du anser att kombinera möjligheterna att spåra ett skrivbord med en lätt projektor, kan du filial till en helt ny värld av kreativitet för hemmet. Spåra ett mönster eller en bild från en källa och projicera den i stor skala på en vägg, till exempel, är ett utmärkt sätt att dra ett helt rum tillsammans. Du kan också använda denna metod för att måla en vägg väggmålning som ett proffs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.