Vad är en Drevning Gun?

En Drevning gevär används vid tillämpningen av täta. Flesta Drevning vapnen tankar som har en täta rör och tryck att kunna kontrolleras av användaren via en trigger-like handtag. Oavsett om du väljer en grundmodell eller punga ut för en finare elektrisk modell, med en Drevning pistolen kan ta lite övning. Dock kan nästan vem som helst plocka upp den grundläggande tekniken.

uppfanns Drevning pistol av kanadensiska Theodore Witte. Mr Witte beskrivs som den sortens person som letade efter inspiration där han någonsin kunde. Det var 1894 som han satte en skruvats kolv att använda tränga ut fönster kitt för en ren, mjuk tätning. Hans Drevning gun är mycket lik en tårta dekoratör bössa, som visar att han kan ha fått sin inspiration från köket. Mr Witte uppfinning inte inledningsvis få ett varmt välkomnande, trots dess funktionalitet. Som Drevning kanoner blev mer populärt, det gjorde även tillgången på Drevning rör. I själva verket kan du även få återanvändbara Drevning rör för att trycka ut cured epoxy. Vissa har även tagit idén om Drevning pistol och flyttade den in i röret. Tryckförvaring röret gör att täta som ska tryckas ut genom en liknande procedur som Drevning pistolen.

Trots det svala mottagande, idag Drevning pistoler krävs av nästan alla gör-det-själv-ers. Drevning är ett billigt och effektivt sätt att förhindra skador på vatten och dess ideal för väder korrektur. Den kan också användas för att fylla i små sprickor och tätning dörrar. Kom ihåg att använda och mögel resistent täta när du arbetar i badrummet.

När det blir dags att faktiskt använda en Drevning pistol Här är några tips att komma ihåg. Först, alltid läst och följ instruktionerna på föreningens kassetten eftersom det kan finnas skillnader mellan föreningar. De bästa sammanväxningar är på rena, torra ytor. De bör vara fria från färg och gamla täta. En SPACKEL fungerar utmärkt att skrapa bort gammal täta och måla. Håll pistolen på fyrtiofem graders vinkel. Det bästa sättet att se till att du har rätt vinkel är att se täta tvingas in i den spricka som den kommer ut ur röret. Försök att täta i en ännu linje utan att stanna. Tryck täta till botten för att undvika bubblor. Applicera på båda sidorna av en spricka för bättre skydd. Ibland täta kommer att krympa, om det inte ansöka på nytt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.