Vad är en Dobby Border?

En Dobby gränsen gör en vanlig handduk fantasi, och du hittar dem på handdukar, handdukar, några Kökshanddukar och tvättlappar. På en handduk, anser Dobby gränsen faktiskt inte gränsen handduken. Istället är vanligtvis inställd in handduken omkring en tum eller två (2,54-5. 08cm) från botten och ovanpå handduken. Du även hittar enstaka handduken med endast en Dobby gräns, och en del människor föredrar handdukar utan Dobby gränsen. En separat väva, ibland i geometriska mönster, vilket skapar en infälld platt del av handduk gör den Dobby gränsen. Oftast gränsen är samma färg som handduken, men du kan hitta handdukar med en Dobby gränsen till en annan färg. Alternativt får gränsen funktionen ränder, geometriska mönster, eller mönster som ger handduken lite extra dekoration. Den Dobby gränsen kan skiljas från andra tycke gränserna på grund av att väva. Du hittar gränser i satin eller band som folk kanske föredrar för sin mjukhet. Dessa är inte tekniskt Dobby gränser, men de kan sys på en Dobby gräns för att uppnå de infällda bilden ser ut.

Ofta hittar man flera ränder platt väva på en handduk, som företräder Dobby gränsen. Detta är en vanlig variant av den inre rand. Eftersom design är populär, kan det ibland vara en utmaning att hitta handdukar utan Dobby gräns, som kan visa sig vara problematiskt. När handduken själv inte är i fint bomull kan Dobby gränsen känner för hårdhänt eller Scratchy, särskilt för personer med känslig hud. Detta kan minimera mängden handduk du kan använda för att torka bort, och Dobby gräns är dessutom inte mycket absorberande. Med lite forskande kan du hitta handdukar utan Dobby gränsen, eller alternativt, kanske du vill välja handdukar gjorda av riktigt mjuk och höggradig bomull för att undvika en kliande gräns. Innan du köper en handduk, kontrollera om scratchiness genom att gnugga Dobby gränsen på insidan av din handled.

För bättre gjort handdukar, ger Dobby gränsen intresse och en lite av design, som lägger stil på ditt badrum dekorationer. Ett badrum kan se förfärlig när dekorerad med handdukar med Dobby gränser som samverkar med ditt badrum färger. Du kan också lägga till extra dekoration till ditt kök linne genom att välja hushållspapper Med en Dobby gräns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.