Vad är en DIY Bröllop?

A DIY Wedding, eller "Do it yourself Wedding" är en fras som syftar på bröllop där en del eller alla de uppgifter som normalt utlagd på leverantörer anskaffats av bruden och brudgummen vara. Välja ett DIY bröllop blir ett allt mer populärt beslut bland par i dag, på grund av de potentiella kostnadsbesparingarna och större kreativ frihet ges av en DIY bröllop. En av de mest populära delarna i en DIY bröllop är hemlagad bröllop inbjudningar och bredare spektrum av bröllop stillastående, vilket inkluderar save-the-datum kort, kartor, RSVP kort, tack anteckningar och mycket mer. Många stationära företag som bedriver bröllopsinbjudningarna nu också erbjuda DIY bröllop inbjudningar som delvis kommer monteras i varierande grad. Beroende på vilken typ av DIY paketet de beställt, bruden och brudgummen kan behöva förbereda bröllopsinbjudningarna på många sätt, bland annat skriva ut dem från en CD-mall eller fästa etiketter, band och andra tillbehör. DIY bröllop inbjudningar och andra stillastående är inte alltid billigare än förmonterade paket. Därför bör par som främst motiveras av kostnadsbesparingar jämföra priserna mellan de särskilda DIY bröllopet stationära paket de funderar och förmonterad inbjudningar.

DIY bröllop favörer är en annan populär komponent till en DIY bröllop. Liksom DIY bröllop inbjudningar, får DIY bröllop gynnar kommer också delvis ihop med ett bröllop försäljare. T. ex. platta kartonger papper som måste vikas och fyllda med choklad eller andra sötsaker som köps separat. DIY bröllop gynnar erbjuder den mest flexibla än andra DIY bröllop alternativ eftersom de ofta kan köpas av icke-säljare bröllop. Till exempel kan paret välja små märken i bulk som kan köpas var som helst-till exempel fläktar eller ljus-och sedan bifoga namn och wedding date till token med ett litet tag, skapa en Keepsake för gästerna.

När det gäller Bröllopsfesten eller mjöl, par tycker ofta att det finns mindre utrymme för DIY alternativ. För många par att planera ett bröllop, mottagning måltid står för en stor del av deras bröllop budget. På grund av omfattningen och arbetet i samband med matlagning och servering av en måltid som potentiellt hundratals gäster, de flesta bröllop tillgodosedda snarare än DIY. Vissa par kommer att försöka införliva DIY inslag i deras mottagande, dock genom valet av ett kontant bar där de bestånd själva eller köpa färdiga smårätter och brickor mellanmål för en stående mottagning i stället för en sit-down meal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.