Vad är en Corner Rounder?

ett hörn rundare bokstavligen avrundar svår hörn rätlinjiga sidor genom att skära dem med en anordning som liknar ett hålslag. Detta hantverk tillbehör används fiber konst och scrapbooking få vanliga, fyrkantiga hörn mjukt rundade och mer attraktiva.

Presentetiketter, fotografier, beslag, kort, mattes, och blad av papper alla nytta av rundade hörn. Denna avsiktliga behandling av specialpapper gör klippböcker, collage, böcker minne och fotoalbum ännu mer speciell. Man kan använda ett hörn rundare på ett porträtt som gör att den ser gammaldags utskrifter, eller om de tunga vykort av klistermärke bok så barnen inte skära fingrarna på vassa kanter. Du kan enkelt göra bokmärken, självhäftande, eller Fest med denna bekväma tillbehöret för hobbyister.

bladet i ett hörn rundare kan vara avrundade i olika grad för att uppnå olika effekter. En standard, litet rundare kan använda en 1/2-inch (1,25 cm) cirkulär radie för alla storlekar av papper. Men vissa typer av hörn brännboll kan växla mellan blad, från en subtil 1/4-tums (. 63 cm) avståndet till en djupare 1-tum (2,5 cm) kurva. Vissa blad är fasta med dekorativa linjer, att vända hörn till hjärtan, pilgrimsmusslor, eller hack sluttningar. En hobby kan använda en enkel, plast, handhållna hörnet rundare som skär ett enda medium-weight ark i taget med en sluten böjt blad. Dessa typer av brännboll inte har en behållare som samlar in resterna av hörnen, men vanligtvis matar dem omedelbart efter att de har hand hålslaget. Det finns även versioner av en professionell, skrivbord hörn rundare konstruerade för att hantera många sidor samtidigt. Dessa har ofta en fälla för att hålla papperet avfall som kan tömmas liksom botten av ett hålslag. Sådana kommersiella hörnet brännboll används ofta för att runda hörn av partier av visitkort eller vykort.

Ett hörn rundare kan även elektriska, så att när du sätter in en sida, slag maskinen det åt dig, för hög volym jobb. Varje hemmakontor eller Crafter studio skulle gynnas av en av dessa fiffiga verktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.