Vad är bomull Batiste?

Sömnad är en nyttig kunskap för att kunna ha, men att plocka ut tyg för ditt projekt kan ibland vara en krävande uppgift. Med många olika alternativ som finns är det ofta svårt att veta vad som är rätt val. Dock är bomull batist ett utmärkt alternativ för olika sömnadsprojekt.

Bomull batist är lätta, rena och fina. Termen batist är ett franskt ord som refererar till en fin kvalitet trasa. Denna typ av tyg liknar bomull gräsmatta, men det är ett tjockare tyg. Utseende beskrivs bäst som en anspråkslös, men ändå elegant.

Bomull batist har en mjuk duk och är en ganska lätt ren tyg för nybörjare att arbeta med. Men om du inte är försiktig, kan fånga på din symaskin fot. P

Bomull batist används ofta för att göra kvinnors underkläder, Dressy blusar, och näsdukar. Den är bekväm och mångsidig, lämplig för både en dag på jobbet och en kväll vid sjön. Eftersom det är ett lätt tyg, kan bomull batist användas som en understrykning för klänningar och nattlinnen också.

För att klara känslig hud, föremål tillverkade i present till en nyfödd baby ofta görs med bomull batist. Ta emot filtar, wraps, onesies och Döpt kappor är bara några av de många projekt som kan omfatta denna typ av tyg. som är intresserade släktklenod sömnad kommer att tycka att bomull batist används vanligtvis i sina projekt. Dock är 100 procent schweizisk bomull batist föredras tyg för den här sömnad specialitet. Batiste blandningar görs med polyester i allmänhet inte låg så platt. P

Bomull batist är lätt att hitta i vitt, svart och elfenben som mest hantverk och lager tyg, samt från ett antal online-återförsäljare. Specialty färger som pastellrosa, citrongul, Baby Blue, eller Havsskum grönt kan finnas på vissa platser. Om du inte kan hitta rätt färg för projektet, men du kan färgämne enkelt tyg för att passa dina behov. Dessutom kan vissa bomull batist vara merceriserad att lägga lyster och ett ljus glans till limpa.

att ta hand om ett objekt i bomull batist tyg, maskintvätt i en mild eller ömtåliga cykel. Undvik att använda blekmedel. Torktumling i låg temperatur. Om det behövs kan du trycka på tyg på bomull inställning med ånga. Spray stärkelse kan användas för att hålla tyget skarp, om så önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.