Vad är Stationery Tape?

Papper band är bandet är vanliga i kontor för allmänt bruk. Det är också känt som cello , cellofantejp , eller tejp . Denna typ av pappersvaror tejp används för att reparera pappersrevor, sätta ihop papper projekt och affischer, kuvert, och konsthantverk, bland andra användningsområden.

Papper bandet säljs i en mängd olika sätt. Första kan det säljas i en disponibel dispenser som inte kan omladdning. Det kan även säljas i uppsättningar av rullar som skall lastas in i en permanent dispenser som är gjord för att ta påfyllning, utan köps separat från bandet. Sådan dispenser kommer med en kärna som tejprulle är monterad. Endera av dessa dispensrar innehåller en speciell kniv för att skära av bandet.

Papper band finns i olika bredder. De vanligaste bredderna innehålla? inch (12,7 mm),? tum (~ 19 mm), och 1 tum (~ 25 mm). Tejpen är monterad på en kärna som är vanligtvis 1 eller 3 inches i diameter (~ 2,5 cm eller ~ 7,6 cm). Om bandet är köpt för en permanent dispenser, är det viktigt att både de centrala storlek och bredd vara en bra matchning för behållaren ska fungera. kan Papper tejp också säljas som färdigskurna remsor. Dessa blir tillgängliga en i taget från en speciellt utformad dispenser, som är påfyllningsbara. Bandet strips är? inches med 2 inches (~ 19 mm av ~ 51 mm). Denna produkt kan bli säkrare för barn som kniven på standarden TEJPHÅLLARE kan visa sig vara en fara, och kan också förhindra slöseri med tejp. Det finns tre slutar ofta i pappersvaror tape: transparent, genomskinlig och matt finish. Den genomskinliga yta är klar och glansig och utgör en permanent obligation. Billiga brevpapper tejp tenderar att vara genomskinligt och glänsande, snarare än klar, och får gult med åldern. Tejp med en matt yta är nästan osynlig när den tillämpas på papper och inte dyka upp på fotokopior. Det utgör ett permanent band och kan skrivas om med hjälp av penna, blyertspenna, eller markör.

En särskild typ av kontorsmaterial band som kommer med samma kärna storlekar och bredder , men har en särskild ansökan, är matta avtagbara band, vilket inte ger en permanent band och är därför perfekt för arbeten som pågår-ett företag eller konstnärliga-när placering är ännu inte slutgiltigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.