Vad är Spray Adhesive?

Spray lim anhängare levereras i droppe form. Det finns många olika typer, för att tillgodose behoven för många olika tillämpningar. Spray lim kan ofta ersätta vitt lim, hett lim, tejp och andra lim, så länge som det material som ska limmas beaktas. Vid ett val av spray lim, är det viktigt att notera hur snabbt de obligationer och om obligationen är permanent, semi-permanent eller tillfälligt.

Tack är en annan viktig egenskap att tänka på när du väljer spray lim för en viss tillämpning. Tack är hur klibbig ett lim. High tack gör att monteringen lim grepp nästan omedelbart, medan Lätthäftande lim kunna flyttas och ett bra val för layouter och andra förberedande projekt.

Artist's Adhesive. Detta spray lim är speciellt framtagen för förberedande arbete med lättviktsmaterial. Det kan lyftas och flyttas, och är därför ofta väljs för applikationer såsom layout, design skapande, FOTOSÄTTNING och andra situationer där en permanent obligation har inte sökts.

General Spray lim eller Spray Lim. I denna grupp ingår limning lim som, beroende på hur snabbt de torkar och hur mycket tack de har, kan vara användbara för olika ändamål. Den ena typen kan ansluta olika ytor permanent, inklusive ånga hinder, matta stoppning, och polyeten folie, samtidigt som tillfällig placering av pappersprodukter, skum och tyg. En annan är speciellt framtagen för lätt hem-och näringslivet, inklusive scrapbooking, kransar, silke blomsterarrangemang, modellbygge, och hem förbättra och reparera. Extra starkt lim används för limning av laminat på bänkskivor, bord och hyllor. Ordet lim kan bytas ut mot självhäftande i dessa produkter.

Photo Mount Spray Adhesive. Den här typen av spray självhäftande, förutom att användas för att montera fotografier, kan användas med tryck, illustrationer, affischer och kartor. Det är också användbart för scrapbooking.

Spray Fabric adhesiv. Spray lim är bra och nättare att tillämpas på tyger än lim, men inte permanent om väven renas genom tvätt eller torrt rengöring. Och till skillnad rekommenderade tyg lim, har det giftig rök och måste användas i ett väl ventilerat utrymme.

Spray Foam Adhesive. Det finns flera skum spray lim för att passa flera olika typer av skum. En produkt är speciellt framtagen för obligation annat material till Styrofoam?. Det är särskilt användbart för blommans hantverk, krans-making, och Railroad landskap skapande. En annan skum spray lim görs för mjukt skum och tyg, och är inriktat på klädseln applikationer.

väldigt specialiserade Adhesives. En del spray lim är konstruerade för användning med endast en eller två material. Drywall tonade spray lim för att fästa plast hörn pärlor till drywall. Denna och andra tonat lim hjälpa dig att se hur mycket lim du har tillämpat och hur utspridd din ansökan. Gummi och vinyl lim spray är speciellt framtagen för att bilda band med vinyl, läder, laminat, trä och de flesta gummi-och plastprodukter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.