Vad är Slip gemensamma Tång?

törer handverktyg utformade som handtag eller böjs objekt. Deras design gör att arbetstagaren kan tillämpa större inflytande än om det händer eller fingrar enbart användes för att gripa ett föremål. Eftersom handtagen är längre än käkar hanterar fungera som hävstänger och kan förstärka den kraft som föremålet är gripen. Tänger kan också skärande egenskaper och en gummi eller plast beläggning på handtagen för att hjälpa användaren att få ett bra grepp. Storleken av tänger varierar, de kan vara 4 inches (ca 10 cm) till cirka 20 inches (nästan 51 cm) långa. Den enkla strukturen i en uppsättning av tänger består av två handtag, gick på nacken, Fulcrum, eller pivot punkt. I andra änden av vridningspunkten är öppnandet av tång, som kallas huvudet, munnen, eller käkar. Det verktyg, utvecklat mer än 4000 år sedan i Europa, har ändrats under årens lopp för specialiserade användningsområden.

Slip joint tång är en typ av tör. Till skillnad från basic tång, även kallad fast gemensamma tång, som inte är justerbar, halka gemensam tång kan justeras för att möjliggöra för olika stora mun öppningar. Rotationspunkten av dessa tänger kan flyttas för att anpassa storleken på objektet är gripen. En plats i nacken gör svängningscentrum att glida mellan minst två, ibland mer, positioner. Den justerbara vridningspunkten i slip joint pliers är vanligen en av två typer av konstruktion-vare sig det kommer att ha två eller flera förinställda hål, och den kommer att ha not och spont konstruktion.

Rak slip joint törer troligen den vanligaste typen av halka gemensam Plier, särskilt i USA. De har käkar som är i linje med Plier handtag. Det finns flera sorter av raka slip joint pliers inklusive tunn näsa, tjock näsa, regelbundet och flera slip joint pliers som tillåter mer än två pivot positioner.

käftar vissa tänger är satta på en 45 till 60 graders vinkel i förhållande till handtagen. Käftarna på dessa tänger liknar bokstaven "C". Ibland kallas vattenpump, eller tång rör denna typ av Plier ofta har större handtag, allmänt ta itu med de större föremål de är vana att greppa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.