Vad är Printable Crafts?

Lärare, föräldrar, dagvård arbetare, ungdomsledare grupp, och alla andra som arbetar med barn ska använda utskrivbara hantverk. Printable hantverk är hantverk som kan skrivas ut från datorn. Internet är full av webbplatser som erbjuder nedladdning av farkoster mallar som är idealiska för dem som inte har mycket tid att förbereda roligt hantverk för barn.

Vissa webbplatser erbjuder utskrivbar hantverk gratis medan andra tar en avgift för tjänster. En person som använder sin mus för att klicka på önskad mall och hon kan snabbt ladda ner och skriva ut det. Sample printable hantverk omfatta dockor, dockor papper, färg lakan, och en mängd andra aktiviteter för att hålla barnen upptagen hemma, i klassrummet, biblioteket, eller annan plats där barn samlas. Innan sådana webbplatser, lärare och bibliotekarier hålls ofta färg lakan och idéer hantverk i skåp metall ansökan, eller stoppade i fickan eller mappar Manila. Med Internet är det inte längre nödvändigt att hålla papperskopior av hantverk. En lärare, bibliotekarie eller ungdom gruppledare bara behöver lämna in utskrivbara hantverk webbplatsen i hennes favoritställen på nätet så hon kan hänvisa till det när hon behöver för att skriva ut båtar mallar för sina elever. Detta system sparar utrymme och överskådligt i klassrummet eller på kontoret.

Två bra printable hantverk hemsidor är Enchantedlearning. com och thebestkidsbooksite. com. Enchantedlearning. com är ett betalt medlemskap webbplats som möjliggör för medlemmarna att skriva ut hantverk modeller som grundar sig på en mängd olika teman. Webbplatsen är särskilt användbar för lärare eftersom det ger skolan kalkylblad förutom hantverk.

Thebestkidsbooksite. com är en gratis webbplats där folk kan skriva ut hantverk idéer och modeller som grundar sig runt barnbok teman. Denna sida är en praktisk resurs för barns bibliotekarier eftersom det omfattar hantverk mallar, sånger, och spelar finger. Den föreslår till och med böcker som ska användas tillsammans med hantverk och aktiviteter.

Printable hantverk är snabb och enkel att göra. När en lärare eller bibliotekarie har en kort tid på sig att utforma en underhållande aktivitet för barn, dessa platser hjälpa honom att snabbt välja ett hantverk. Så länge han har en dator med Internetuppkoppling, en skrivare och vitt papper för skrivare, kan han skriva ut snabbt ut vad hon behöver. Han kan sedan ta mallen till kopiatorn och göra kopior för barnen. De flesta printable hantverk kräver endast kritor, lim och sax.

Enkelt, underhållande och snabb, mall hantverk är den idealiska lösningen för personer som vill leda barn i ett Craft-projektet. En person som arbetar med barn bör ta sig tid att söka ut en mängd olika barnens hantverk hemsidor så att roligt kommer enkla hantverk alltid på hennes fingertoppar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.