Vad är Paper Flowers?

Paper blommor blomma-liknande former gjorda av vävnad och crepes papper. Båda tidningarna är mycket tunn och lätt, men kräppapper har en extra strukturerad yta. Mjukpapper används ofta när omslag presenter, ofta som filler papper ses överst i gåva påsar. Crepe, eller SORGFLOR är papper ofta säljs i rullar och används som part dekorationer, eller banderoller, hängde på väggarna. Många olika typer av papper blommor kan skapas med hjälp av vävnad och crepes papper. Det bästa sättet att göra papper blommor är att titta på verkliga blommar-antingen på verkliga sådana eller fotografier. Blomblad former kan sedan klippa ut av vävnader eller kräppapper. Den centers, stjälkar och blad kan också göras av valsade eller formad papper. Alternativt kan silke blommig leveranser användas för att fullborda ett papper blomma. Det finns många olika papper blomma undervisning häften säljs i hantverksbutiker. De omfattar riktningar för att skapa nejlikor genom att vika vävnad eller kräppapper, sedan gör många små nedskärningar i den med sax bildas öglor. Efter tips från loopar skärs, kronblad liknar nejlikor bildas. Rosorna är också populära papper blommor att göra. Rose mjukpapper blommor är gjorda med en mjuk teknik med hjälp klippa ut, sakta vikta kronblad som är lindade löst runt varandra i en ros-liknande sätt.

Floral tejp användas för att hålla kronblad papper blomma tillsammans, om färg matchade, det är mycket mindre märkbara än andra band. Papper blomma leveranser är oftast ganska billiga, så det är en bra idé för konsthantverkare att experimentera med olika blommor ser ut innan du gör många blommor. Efter en del erfarenhet, kan en Crafter skapa vanligtvis mer sofistikerade papper blommor genom att använda olika nyanser av en färg av vävnader eller kräppapper för varje blomma.

tänka kreativt kan resultera i vackra papper blommor lämpar sig för dekorationer för speciella tillfällen, såsom parter eller bröllop. Till exempel är när mindre papper rosor behärskar, en Crafter kan känna sig bekväma med att använda stora skivor av mjukpapper för att skapa större kronblad. Den stora papper rosenblad kan sedan slås ihop för att göra iögonfallande blommor till kyrkan bänkarna eller att fästa på sidorna av tabeller vid en mottagning.

För en allergiker sjukhus gåva att muntra upp en patient, blommor papper inuti ett glatt målad terrakotta kruka kan skapas snabbt och enkelt. Craft lagra tyg fjärilar på stjälkar eller plockar kan lägga till extra lurigt och överklagande. Lite målat trä växt spel tecken som lyder "Get Well Soon" kan avsluta papperet nuvarande blomman sjukhus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.