Vad är Hemming Tape?

Hemming band är en slags värmeaktiverad tejp som gör plagget bärare eller avlopp för att skapa en tillfällig, ny hem. Hemming med hem tejp kan uppnås med små svårigheter, och det gör det möjligt för frekventa ändringar göras eftersom bandet är avtagbar. Det kan lätt köpas i många varuhus eller butiker hantverk, eller det kan beställas som en specialitet sömnad objekt, om det behövs.

Vanligtvis är Hemming tejp används som en tillfällig eller on-the-go Hemming. Det kan utnyttjas för att förkorta ett plagg utan att klippa eller sömnad. Stället förlitar Hemming tejp på sin vidhäftning att göra plagg ändringar. Bandets klister aktiveras och har anslutit sig mot kläder när det värms fast på tyget.

Fördelarna med att använda Hemming band är många. Med hem band, kan kläder bärare skapa tillfälliga fållar och bära deras kläder för att avgöra om förändringarna är lämpliga innan dem permanent. Det kan också användas av kvinnor som vill göra justeringar plagg beroende på vilken typ av skor som de bär. Till exempel kan Hemming tejp förkorta byxor så att kvinnor kan använda platta skor. Tejpen kan också användas som en tillfällig korrigering för permanent fållar som har upplösts. Den typ av Hemming tejp köps till stor del beror på vilken typ av tyg som användaren vill hem. Tjocka band kan köpas av dem som vill hem tunga tyger som ull, denim, mocka och manchester. Thinner versioner kan köpas av de som vill hem regelbundet tyger, såsom bomull, akryl och rayon. Det är viktigt att välja rätt typ av hem tejp för tyget.

Särskilda åtgärder krävs för att slutföra en fåll med band kommer att variera mellan tillverkare. Generellt är dock de som vill använda fåll band ska först tvätta sina kläder utan att använda mjukmedel. Därefter kommer användarna att vända klädesplagg Inifrån-ut och mäta, markera och stift plaggen som om de vore sy en fåll. En bit tejp bör sedan klippa ut och placeras på insidan av fållen för att återspegla den önskade längden på plagget. Fåll bandet kommer då att vara tryckt på tyget med ett strykjärn på en säker miljö för några sekunder, följt av en kör av järn över hem bandet.

Hemming bandets lim är speciellt utformad så att den inte lämnar efter sig oönskade rester och inte äventyrar det tyg som den tillämpas. Klistret vanligtvis är stark nog att pågå i dagar utan att behöva byta eller installera om bandet. Dock bör all tejp på kläder avlägsnas innan plagg tvättas, torkas eller lösas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.