Vad är Fiberglass Tape?

"plast kontra papper" debatt inte bara sker i snabbköpet linjer. Den som installerar drywall för en levande har troligen flyttat in antingen hålremsa eller glasfiber tejp läger. Sällan är det en medelväg. Ingen kan förneka att glasfiber bandet har användning långt bortom täcker upp lederna i Wallboard. Består av tvinnade delarna av vävd glasfiber i rät vinkel mot varandra, gör dess motståndskraft mot höga temperaturer den idealisk för förpackning elektrisk kabel. Det är också bandet val för entusiaster av hemgjorda raketer, som använder den för att säkra centrering ringarna till största röret, och har utvecklats till en fixtur på sjukhus och läkare kontor, speciellt för användning på avgjutningar och bandage.

säljs i ett antal bredder, är glasfiber tejp i allmänhet lättare att använda än sina papper motsvarighet. Med den självhäftande sidan nedåt lämpar dess flexibilitet sig för gjutning av formen på vad det är omfattande eller säkring. Det har också vävt kanter för att förhindra att reda ut. Vissa glasfiber band har varit belagda med olika typer av flytande polymerer eller plast, och ett amerikanskt bolag har även utarbetat en metod för impregnering med en form av gummi.

draghållfasthet glasfiber tejp gör det tufft nog för användning på bevattning linjer, rörledningar och linjer avlopp. Fördelen med detta scenario är att det inte ruttnar när de utsätts för konstant fukt. Den belagda typ är särskilt okänslig för väder och vind. De drywall installatörer som föredrar papper notera att glasfiber tejp tenderar att "vicka" någon gång efter det är överdraget med "lera" för att täcka ett gemensamt, delvis på grund dess porösa ytan ger inte alltid en sömlös anslutning. Resultatet, i vissa fall är en spricka som blir synliga i den söm. Å andra sidan har många av dessa samma entreprenörer har höga beröm för glasfiber band i samband med papper för reparationer. Den fiberglas tillämpas först, sedan mer lera, sedan papper till en intimare.

Ett antal amerikanska företag tillverkar glasfiber tejp, men Kina har också framkommit de senaste åren som en stor leverantör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.