Vad är Fiberglass Cloth?

Det finns en mängd olika tillämpningar för industriell tyger när vikt, styrka och hållbarhet är viktiga, och en gemensam lösning på dessa behov är glasfiber duk. Glasfiber duk är en stark och hållbar vävda textilier som används huvudsakligen för industriella, icke-klädapplikationer. Dess unika uppsättning av värdefulla egenskaper gör den idealisk för många industriella användningsområden, exempelvis för interiörer från kretskort och transportband.

Glasfiber duken är vävd i olika konstellationer från fyra grundläggande väva mönster, sk vanligt, Leno , satin, och korg. Det säljs i rullar att variera i längd från 150 fot (45 meter) till 9. 000 fot (2740 meter), och i många olika bredder. Den erbjuder också ett brett utbud av kontrollerade egenskaper beroende på vilken bransch det kommer att användas i.

Glasfiber väv har många ansökningar som värmeisolering, elektrisk isolering inom elektronikindustrin, till och med som en komponent i rustning förkromning den amerikanska militära fordon, hjälmar och hangarfartyg däck. Lättvikts glasfiber dukar också ge en jämn yta och är idealisk för att skapa ett vattentätt skikt på trä eller andra ytor, som behövs i båt reparationer och andra marina tillämpningar.

Kanske det mest anmärkningsvärda kvaliteten i glasfiber duk själv är dess höga tolerans för extrem värme. Det inte bara avleder värmestrålning med anmärkningsvärd effektivitet, men vissa typer av glasfiber tyg tål temperaturer upp till 3000 grader Fahrenheit (1648 grader C) så länge som en minut. En annan anmärkningsvärd egenskap av glasfiber väv är dess höga draghållfasthet. Till en mycket lägre vikt och kostnad, har en större draghållfasthet än ståltråd av samma diameter. Dessutom är glasfiber duk består av oorganiska material, vilket gör den okänslig för skador från solljus, bakterier eller svamp av något slag.

glasfibrer är kända för att producera tyger med utmärkt dimensionsstabilitet också, vilket innebär att glasfiber tyg sträcker sig endast mycket minimalt under stress-vanligtvis cirka tre procent eller mindre. Som glas själv, är glasfiber mycket resistent mot de flesta tuffa industriella kemikalier. Märkligt nog, trots sin motståndskraft och motståndskraft mot nästan alla upptänkliga typer av industririsk, är det viktigt att glasfiber duk rullas på en slang för transport, och inte lagt sig, oavsett hur stor eller liten ordern än är. Vika det för transporten kan skada tyget där det ökat. Om detta en försiktighetsåtgärd följs, kommer strukturell integritet tyg bevaras för att ge styrka och skydd i alla sammanhang att det behövs för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.