Vad är Egg Decorating?

Egg utsmyckning är konsten att lägga färg eller struktur som äggskal. I vissa fall, exempelvis vid påskhelgen är hårdkokta ägg dekorerade. Ska ätas omedelbart eller ordentligt kylda, det kokta insidan av äggen sedan ätliga när dekorerade skalen tas bort. I andra projekt ägg dekoration, är den råa inre delen av äggen bort. Detta sker genom munnen eller med en speciell handverktyg så att den tunna, kan ganska bräcklig skal användas till ägg dekorera med färgmedel, färger eller andra material farkoster.

Några crafters föredrar att dekorera den råa ägg först och sedan ihålig ut så att de har en starkare yta som att arbeta. Att ta bort gula och vita från råa ägg genom munnen, är blåses genom hål hål i båda ändarna av ett ägg. En synål kan användas för att göra hålen liksom rör om råa ägg material inuti eftersom en bruten äggula kommer att vara lättare att utvinna. Några ägg decorating crafters föredrar att reda ut ett gem för att nå djupare i den råa ägg för omrörning. Om att hålen är för små, kommer att urholka den äggen vara svårt, det synål kan sedan användas för att försiktigt chip på äggskal att öka varje hål. P

Handverktyg används för piercing och urholkar ägg för utsmyckning kallas ägg blåsmaskiner. Ägg fläkt har en gummi eller plast dragspel stil pump med en ansluten slang som är kopplad till en metall nål. Efter nål används för att tränga igenom ägget, pumpen pressas för hand för att tvinga råa ägg frågan ur hålen. Ägg blowers säljs ofta av företag som säljer ukrainska ägg dekorerar kits.

ukrainska dekorerade ägg är ett traditionellt hantverk från Ukraina, de kallas pysanky . Pysanky ägg är underbart detaljerad i utsmyckade symmetriska mönster. Dye bad och smält bivax används för att få en konstnärlig ser resultat. Många olika färger och nyanser av varje färg används för att ge ukrainska ägg en sofistikerad look. Röda, gröna, gula, blå och orange är de färger som används oftast i ukrainska ägg dekorera, svart är till för ränta och beskriver.

kan Grundläggande dekorerade ägg skapas med hantverk färg, lim och några tillbehör. Feathers, stick-on ögon och kände bitar är roliga funktioner för barns ägg smycka projekt. Livsmedelsfärgämnen och ättika används vanligtvis för att färgen hårdkokta kokta ägg under påsken. De mängder av ättika och färg som ska användas för Påskägg utsmyckning brukar ingå på förpackningar av livsmedel färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.