Vad är Drawing Chalk?

Ritning krita är en konst medium skiljas från Griffeltavla krita. Chalkboard krita är speciellt utformad för att Dammfri, giftfri, och används på släta ytor. Den innehåller inte bindemedel och är tänkt att vara enkelt torkas bort. Drawing krita, å andra sidan, innehåller en olja som bindemedel. Tänkt att ansluta sig till papper och trottoarer, närmar krita inte avsedd för chalkboards och kan vara svårt eller omöjligt att helt radera. Pastel krita är ett annat namn för pastell kritor och bör inte förväxlas med ritning krita.

Runda och fyrkantiga kritor krita är båda tillgängliga i pastellfärger och livfulla färger. De kommer så stort som 4 inches × 1 tum (~ 102 mm × ~ 25 mm) till runda kritor och 3 inches × 1 tum (~ 76 mm × ~ 25 mm) för fyrkantiga klubbor. Ritning krita kan blandas genom att gnugga med fingrarna.

De flesta papper kallas "ritning papper" är lämpade för krita, liksom för kol, pastell eller blyerts. "Skiss" också tenderar att vara lämplig för multimedia. "Ritblock," på andra sidan, är ofta inte finns med som en idealisk yta för krita. Flesta konstnär papper lista över de medier som fungerar bäst för dem, så det är en bra idé att kontrollera.

Tidig krita ritningar datum paleolitiska gånger, och dra krita var en populär lösning i renässansen och efteråt. Det finns kända krita teckningar av en lång rad uppmärksammade konstnärer: Albrecht Dürer's Portrait of Erasmus och Michelangelos Deploration över den döde Kristus har upprättats i svart och röd krita resp. Faktum tenderade Michelangelo göra antingen med penna eller med röd eller svart ritning krita.

Den franska termer aux deux kritor , aux trois kritor , och aux quatre kritor hänvisas till särskilda nyans kombinationer av ritning krita som var populära under 18th century. Deux uppges hänvisar till svart och rött ritning krita, trois till svart, röd och vit teckning krita, och quatre till svart och vitt med två nyanser av rött. Rembrandt, Rubens, Fragonard, Matisse, Picasso och Degas gjorde också krita ritningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.