Vad är Crimp Pärlor?

Crimp granula enheter som är anslutna vid utgången av beading trådar att hålla delar av en strand tillsammans och se finns det inget överskott förskjutning av programområdet som skulle kunna spilla över på spännet som används för smycken. Beläget strax före haken, crimp beads fungera som en buffert, med beading tråd som löper genom crimp pärla och sedan runt spännet loop, skapa en trygg strand. Väl på plats, crimp pärlorna är sedan krossas, med pressning tång för att täta anslutningen. Här är lite information om det korrekta sättet att använda pressning pärlor Vid montering av en del av element för smycke skapelser. p

Crimp granula kan användas tillsammans med pärla tips i konstruktion, eller i stället för en pärla spets. Om den används med en pärla spets, det crimp bead fungera som bostäder knuten i slutet av beading tråd, se till att det inte finns några skarpa kanter som kan sticka bäraren av halsband eller armband. Två olika typer av veckad pärlor använder för att skapa smycken. Den ena typen är röret formad linje crimp pärlor. Den rörtyper normalt finns i sterling silver eller guld fyllda eller klädd modeller. Tubed crimp pärlor tenderar att vara mycket lätt att arbeta med, vilket gör dem idealiska när delar av programområdet är mycket prydlig. Den andra typen av crimp pärlor är den runda typen. Mindre än tubed versionen, runda crimp beads är oftast gjorda av oädla metaller, såsom aluminium eller tenn. Samtidigt svårare att få grepp om, har de fördelen att vara lätt krossade med falsning tång och även är praktiskt taget osynliga när det gäller utseende av skapelsen.

Tillämpning crimp pärlor sker vanligen genom att greppa pärla i en uppsättning pressning tänger, med öppna ändar tillgänglig för Beading wire. Smyga pärla på tråd och ner till den första delen i kedjan, lämna en del i slutet av kabeln utanför pärla. Försiktigt loop tillbaka kabeln i hålet för pärla, även se till den skarpa änden av kabeln inte ur den andra änden av pärla.

Använda pressning tång, flytta bead till andra oval i blad av tänger och stänger knivar, effektivt krossa pärla. Detta gör att pärla för att curl som det är krossade. Som ett sista steg, vrid veckad pärla på sin sida och infoga den krossade pärla i den första oval av tång. Komprimera av knivar på tång att krossa pärla i en rund form. Vid denna punkt, är tätningen komplett och spännet kan fästas genom den lilla del av de exponerade loop. Om det finns något överskott tråd utsatt bredvid elementen i Strand, trimma bort överskottet, så det inte blir några vassa delar som repa bäraren.

Crimp beads ger lite extra säkerhet till integritet Strand, och också ge ett starkt samband till spännet. När du använder crimp pärlor är mödosamt arbete, processen faktiskt går mycket snabbt, och resultatet är väl värt ansträngningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.