Vad är Book Repair Tape?

Boka reparation band, även känd som bokbinderi tape och ibland kallas bokbindare tape hänvisar till flera olika typer av tejp som används för att bevara och göra reparationer på böcker och övriga publikationer på papper. Boka reparation band finns i olika storlekar och tjocklekar och används för flera olika ändamål. Syrafria och /eller arkivering kvalitet boken reparation band finns i en mängd olika stilar också, och några inkludera pH specifikationer i sina beskrivningar.

Cloth Tape. Duk tejp används för att reparera ryggar och förstärka tjockt papper och kartong produkter såsom skriften omfattar, album spela in, och bindemedel.

Linne Tape. Det finns också ett linne-backed vit tejp kallas bok reparation tejp. Detta band är i allmänhet arkivens kvalitet och används för hinging. Vissa linne band är fastklistrade, medan andra stilar har klister-ibland kallas självhäftande-uppbackning. Dessutom har vissa linne Tape Center perforeringar så att det lägger sig lätt. Ett annat användningsområde för denna typ av bok reparation tejp är att ersätta de gångjärn av mekanismerna svälla luckan på vass organ, men i hett lim, snarare än fastklistrade lim underlag, rekommenderas.

papperstejp. Den här typen av bok reparation tejp är speciellt avsedd som hjälp vid reparation av sidor. Det kan laga sida kanter som har skadats eller bifoga sönderrivna ut sidor. Den kan också användas på obunden dokument.

genomskinlig tejp och Film. En sorts bok reparera tejp är en klar polyeten tejp med en blank yta, finns i rullar med olika bredder . Denna flexibla band kan användas för att reparera trasiga papper täcker, för att förstärka taggar, och för att skydda pocketböcker och tidskrifter. Det är också transparent film tillgänglig som har två speciella egenskaper-det kan placeras i ungefär fyra timmar, och peelable stöd är märkt med ett rutnät att göra korrekta mätningar enkelt.

plastisolerad Cloth Tape. plastisolerad trasa band i färger för att matcha eller kontrast med bindning används för att förstärka bok taggar, och kommer, liksom andra självhäftande vinyl som omfattar produkter, på ett Peel-off liner. Fluorescent plastisolerad bok reparation tejp finns också, som är poly-belagd väv tejp. Någon av dessa kan också användas för färgkodning filer, förvaringslådor, eller andra objekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.