Vad är Bedford Fabric?

Chansen är stor att du har antingen slitna Bedford tyg eller sett det användas som en del av de tyger som används runt huset. Här är lite bakgrund om Bedford tyg, inklusive hur det produceras och vilka typer av produkter är gjorda med Bedford folie.

Bedford tyg skapas med en standard snett process som ligger till grund för många typer av material. Vad är lite annorlunda med Bedford tyg är att den upphöjda åsar i den väv av tyget särskilja den färdiga produkten. Dessa åsar är sprang i längden riktning, och liknar utseendet på upp sladdar. Faktum är Bedford tyg ofta mer känd som Kabelanslutna tyg, som ett erkännande av detta utseende. Denna unika pique väva konstruktionen är också en av de faktorer som gör Bedford tyg så starkt material att arbeta med. Det kanske bästa exemplet på Bedford tyg skulle bli kraftig bomull folie som används för att göra överkast. Generationer av barn har vuxit upp med överkast som gjordes av denna tvättbara ribbstickad tyg som var stark nog att klara allt ett barn kan den gå igenom. Förutom att vara en stark väv, Bedford sladd också är ett tungt tyg som slits mycket väl under ett antal år. Eftersom materialet har alltid varit relativt billiga, ofta matchande draperier skivor säljs tillsammans med överkast. Materialet lätt kan pågå hela vägen från ett barns första fullständiga säng till studentexamen.

Bedford tyg inte finns till sovrummet, dock. När du väljer ett roligt och lätt att rengöra klädsel material, många vänder sig till Bedford tyg. Materialet används ofta för att täcka stol kuddar för matsal och enstaka stolar, liksom på små soffor. Eftersom Bedford Tyget är ofta med bomull fibrer eller med en bomullsblandning, är det också idealisk för användning i Slipcovers för stolar och soffor. Rengöring av materialet är lätt, som ofta kräver inget mer än tvål och vatten för att utplåna en fläck bort.

Tillsammans med hemtextilier, Bedford tyg också har varit tung väv av val när det gäller kläder. För ett antal år, både smal linje och bred linje byxor manchester gjord av Bedford tyg har varit i produktion för både män och kvinnor. Tillsammans med byxor, är Bedford tyg används ofta som ett material för hållbar promenader shorts, och även några jackor som passar utmärkt för vår och höst slitage. Visserligen inte lika populärt som det var ett par decennier sedan, är Bedford tyg fortfarande väldigt mycket på scenen och kommer säkert fortsätta att hamna i hemmen och garderober under många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.