Vad Fiberglass Fabric?

Glasfiber tyg är ett flexibelt nät tillverkat av spunnet glas fibrer som vävs in i en smidig, tyg-liknande material. Den finns i rullar eller ark. Glasfiber väv används sällan ensam. Det är normalt finns lager med harts eller andra material, då det ger en flexibel ram, liksom ett brandsäkert och vattentätt barriär.

Glasfiber är ett lätt, mångsidig och kostnadseffektiv som används i en ändlös olika industriella och kommersiella produkter. Eftersom den är gjord av glas, är det naturligt resistenta mot värme, brand, vatten, kemikalier, skadedjur och bakterier. Det är lättare och mer flexibla än andra typer av mask-produkter såsom stål, men fortfarande behåller hög draghållfasthet, vilket betyder att den kan rymma upp under tryck utan att brista. I tyg form har glasfiber av fördelen med överensstämmer med udda-formad vinklar och kurvor, som de som finns på en surfbräda eller en skoter. I dessa applikationer ger glasfiber väv en ram som ett flytande harts är bunden, ger styrka, form och hållbarhet till slutprodukt.

Glasfiber mesh tyg används omfattande inom skeppsbyggnad och flygindustrins. Det finns som ett hinder lager i flygplan interiörer, exteriörer båt, och även helikopter blad rotorn. Det används ofta som en värmesköld eftersom den har låg termisk ledande egenskaper. Detta innebär att värme betalas ut snabbt i glasfiber, vilket gör den resistent mot extremt höga temperaturer före smältning.

byggföretag använder också glasfiber tyg i många applikationer. Den kan användas för att lägga till en brandsäker hinder för bostäder och byggnader, och ibland används för att förstärka betong, bundna på samma sätt som ett harts. Glasfiber tyg kan användas för att utgöra ramen för stuck eller andra ytbehandlingar murverk. Det används också för att konstruera tennisbanor. Eftersom glasfiber har goda isolerande egenskaper, det är vanligt förekommande i elektroniska kretskort, för att hålla dem från överhettning. Glasfiber maska används i vardagliga produkter också, allt från mattan bakom filmen skärmar, från fönster nyanser till transportband. Det är ännu finns i modellen fjärrkontroll flygplan, där dess lätta hjälper flexibel styrka planet kraschar överleva intakt.

Glasfiber tyg kan anpassas för specifika applikationer. Fabriker som tillverkar maskan vanligtvis arbetar med designers och ingenjörer för att hitta den bästa typ, vikt, och väva av tyg för en viss tillämpning. Maskan kan behandlas med olika ytbehandlingar för ytterligare kemisk resistens, brandmotstånd, eller vatten motstånd som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.